20 διάσημοι σταρ που ίσως δεν ξέρεις ότι έχουν συγγένεια μεταξύ τους

12.07.2020
20 διάσημοι σταρ που ίσως δεν ξέρεις ότι έχουν συγγένεια μεταξύ τους
Πόσες φορές έχεις πει χιουμοριστικά «τι τραβάμε και εμείς οι celebrities»; Ε, λοιπόν αυτή η έκφραση δεν βγήκε τυχαία καθώς οι celebrities είναι σχεδόν πάντα στο προσκήνιο. Είτε μοιράζονται τη ζωή τους με τους εκατομμύρια followers τους στο Instagram, είτε δίνουν συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί είτε ταξιδεύουν στον κόσμο σε περιοδείες για την τελευταία τους δουλειά, νομίζουμε ότι γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα γι 'αυτούς. Αλλά δεν τα γνωρίζουμε όλα. Και αυτό γιατί όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλοί celebrities εκεί έξω που έχουν μεταξύ τους μια συγγενική σχέση την οποία δεν γνωρίζεις καν. Δες παρακάτω 20 περιπτώσεις όπου σίγουρα θα εντυπωσιαστείς:

Miley Cyrus και Dolly Parton [φωτό επάνω]

Αν και οι δύο τους δεν έχουν δεσμούς αίματος, η Dolly Parton είναι η καλύτερη φίλη του Billy Ray Cyrus εδώ και χρόνια. Όταν λοιπόν γεννήθηκε η Miley, ο πατέρας της έκανε τη Dolly νονά της.

Brooke Shields και Glenn Close

Η Glenn Close και η Brooke Shields είναι δεύτερες ξαδέλφες. Η προγιαγιά της Shields ήταν η αδερφή του παππού της Close.

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος

Δεν είναι ασυνήθιστο να παντρευτεί κανείς κάποιον (κάπως) μέσα από την οικογένεια. Βέβαια αυτό συνέβαινε πιο συχνά τα παλιά τα χρόνια γι 'αυτό και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι στην πραγματικότητα τρίτα ξαδέλφια.

Nicolas Cage και Sofia Coppola

Ο πατέρας της Sofia, ο Francis Ford Coppola, είναι ο θείος του Nicolas Cage , oπότε οι δύο τους είναι ξαδέρφια. Στην πραγματικότητα, ο Νicolas άλλαξε το επώνυμό του όταν άρχισε να παίζει σε έργα για να διαχωριστεί από τη διάσημη οικογένειά του.

Emily Blunt και Stanley Tucci

Αυτοί οι δύο σχετίζονται μέσω του γάμου. Ο Stanley Tucci είναι παντρεμένος με την αδερφή της Emily Blunt, Felicity.

Emma Roberts και Julia Roberts

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι δύο σταρ έχουν το ίδιο επώνυμο. Η Julia Roberts είναι η θεία της Εmma Roberts. (Ο πατέρας της Εmma είναι ο αδερφός της Julia, Εric Roberts!)

Jason Momoa και Zoe Kravitz

Αυτό το εκπληκτικό ζευγάρι σχετίζεται με τη Lisa Bonet, τη μητέρα της Zoe. Ο Jason παντρεύτηκε τη Lisa το 2017.

Dakota Johnson, Melanie Griffith, Tippi Hedren

H Dakota Johnson μεγάλωσε επίσης σε μια πολύ διάσημη οικογένεια. Η μαμά της είναι η Melanie Griffith και μητέρα εκείνης η θρυλική ηθοποιός Tippi Hedren, μούσα του Hitchcock (βλ. "Τα Πουλιά")

Melissa McCarthy και Jenny McCarthy

Αυτοί οι celebrities είναι πραγματικά ξαδέλφια αν και οι δύο τους δεν μιλούν πολύ για την οικογενειακή τους σχέση.

Meryl Streep και Grace Gummer

Εάν το γεγονός ότι μοιάζουν πολύ δεν σας έχει κάνει να το συνδυάσετε, είναι καιρός να μάθετε ότι η ηθοποιός Grace Gummer είναι κόρη της Meryl Streep.