Κάτια Ζυγούλη: "Καρφώνει" GNTM - Γιατί δεν την πήραν στην επιτροπή

02.07.2020
Κάτια Ζυγούλη: "Καρφώνει" GNTM - Γιατί δεν την πήραν στην επιτροπή
Την "έριξε" τη σπόντα της η διάσημη ελληνίδα καλλονή. Για ποιον... χτυπά η καμπάνα;

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή 2night Show ήταν χθες το βράδυ η Κάτια Ζυγούλη και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το GNTM για το οποίο, παρότι έκανε δοκιμαστικό, δεν κρίθηκε κατάλληλη. Και, όπως, είπε ξεκάθαρα η ίδια "ξέρει γιατί".

«Πήγα στο δοκιμαστικό του GNTM με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω, να είμαι χρήσιμη», ξεκίνησε την αφήγησή της η Κάτια, εξηγώντας πως όταν πήγε εκεί, ήταν γλυκιά και συγκαταβατική και θεωρεί οτι δεν την επέλεξαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

"Έχω πληγωθεί κι εγώ πολύ ως παιδί και δεν πιστεύω πως αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι", τόνισεη Κάτια εξηγώντας ότι νιώθει έτσι λόγω δικών της, άσχημων, εμπειριών στο ξεκίνημά της. Φρόντισε όμως να κρατήσει μία πόρτα ανοιχτή!

«Αν κάτι αλλάξει και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους», συνέχεισε για να καταλήξει «Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα».

Ιδού και το απόσπασμα:

Είπε πολλά η Κάτια στον συντοπίτη της, τον Γρηγόρη, όμως εμείς θα σταθούμε σε ακόμη ένα σημείο, που έχει να κάνει με τα τέσσερα παιδιά που έχουν με τον Σάκη και την έλευση των οποίων αποδίδει σε μια... μεταφυσική αιτία. Τόνισε μάλιστα ότι με τον Σάκη νόμιζαν ότι το πρώτο τους παιδί θα ήταν και το τελευταίο.

«Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό! Καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος», ξεκίνησε την εξομολόγησή της η Κάτια η οποία έμεινε πρώτη φορά έγκυος στα 29 και ούσα "στον κόσμο της" όπως παραδέχτηκε η ίδια.

«Τα πράγματα έχουν έναν ξεχωριστό τρόπο να συμβαίνουν από μόνα τους, όπως πρέπει, όταν πρέπει. Εσύ απλά μπορεί να αντιληφθείς ότι αυτό έχει συμβεί λίγο αργότερα», εξηγεί κι εμείς, κάπως, προσυπογράφουμε!

Άκουσέ την να τα λέει κιόλας!