Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτογραφίες, το μήνυμα και το καινούριο hashtag που "λέει" πολλά

02.07.2020
Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτογραφίες, το μήνυμα και το καινούριο hashtag που "λέει" πολλά
Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης την επόμενη μέρα της "αποχώρησής" της έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε την τηλεόραση. Ε, όχι ακριβώς. Αυτό που συνέβη είναι ότι έκλεισε έναν τηλεοπτικό κύκλο 29 ετών και ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλειμμα μέχρι να αποφασίσει για το επόμενο βήμα της. Γεγονός είναι ότι το "αντίο" σε αυτό το κομμάτι της ζωής της το είπε και επίσης, ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα απέχει. Από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Το φινάλε, λοιπόν, ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόσουν -και με το παραπάνω!

Η Ελένη, όμως θα παραμείνει παρούσα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ακόμη και αν δεν έχει δική της εκομπή. Αυτό, τουλάχιστον, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης φρόντισε να καταστήσει σαφές με κάθε δυνατό τρόπο αυτές της τελευταίες μέρες.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η σημερινή, νέα ανάρτησή της στο Instagram, μέσα από τη λεζάντα της οποίας, στην ουσία, μας ξανασυστήθηκε. Γιατί την #eleni τη γνωρίζαμε. Τώρα, γνωρίσαμε και την #elenitsa

Λιγες στιγμες ακομα απο χτες ...στιγμες εκτος τηλεοπτικου φακου ... λιγο πριν την εκπομπη και μεσα απο την εκπομπη πισω απο τις καμερες ! Η αγκαλια και τα χαμογελα με τον σκηνοθετη της τελευταιας μου χρονιας ( Νικο Αγγελοπουλε ησουν υπεροχος , σ ευχαριστω που με συνοδεψες με αγαπη , φροντιδα , υπομονη και γελιο) ... η αγκαλια της Λαουρας μου ... η φωτο που ειμαστε ολοι μαζι την ημερα της γιορτης μου ( οταν ανακοινωσα οτι φευγω ) τοτε που ξαφνιασα για αλλη μια φορα τους συνεργατες αλλα κ την οικογενεια μου ...το ηξεραν αλλα ...
και οι καμερες ... παντα στην ζωη μου ... κι εγω εκει για εσας και εσεις για εμενα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες ... θα παρω τον χρονο μου .... εδω θα τα λεμε πια ... χωρις προγραμμα και ραντεβου , αυθορμητα , μπορει να σας ανεβαζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χανομαι για μερες .... μην με παρεξηγησετε ... θα ειμαι παντα η Ελενη ...σας ! #eleni #elenitsa

Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μόλις πριν από λίγο:

Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, πολύ όμορφα και τα λόγια της Ελένης. Προσεγμένα, όπως πάντα, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εμείς, όμως θα "σταθούμε" ιδιαίτερα σε αυτό το νέο hashtag που, στην ουσία, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τη δημοφιλή παρουσιάστρια.

Αυτοσυστήνεται λοιπόν εκ νέου ως #elenitsa μέσω ενός hashtag που, έχουμε δει μέχρι τώρα μόνο πλάι σε συγκεκριμένη διαφήμιση γαλακτοκομικού προϊόντως, αλλά προφανώς, θα βλέπουμε διαρκώς από εδώ και πέρα σε κάθε της ανάρτηση, πλάι στο γνωστό #eleni που χρησιμοποιεί χρόνια τώρα στο τέλος κάθε λεζάντας.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αγαπημένη τόσων και τόσων ανθρώπων σε όλη τη χώρα και αυτή την αγάπη η ίδια την απολαμβάνει και την τιμά όσο καμία άλλη. Μέσα από αυτή τη σχέση εικάζουμε ότι προέκυψε το νέο όνομα, που με τη σειρά του, ίσως, να φιλοδοξεί να διασφαλίσει την οικειότητα που είχε κερδιθεί μέσα από την καθημερινή επαφή τόσων χρόνων.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η #elenitsa λοιπόν. Η επόμενη μέρα μόλις ξεκίνησε.

Ζωή Κίττα