Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης, οι κόρες της και η αμηχανία του Άγγελου στο βίντεο του τέλους

01.07.2020
Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης, οι κόρες της και η αμηχανία του Άγγελου στο βίντεο του τέλους
Μεγάλη μέρα η σημερινή για την βασίλισσσα της ελληνικής τηλεόρασης που είπε το "αντίο" της, έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους. Μόνο που μπορεί να μην το ευχαριστήθηκαν όλοι το ίδιο!

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση. Γεγονός. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια παρουσιάστρια (ή παρουσιαστής) αποχαιρετά το κοινό. Έχουν γίνει αλλαγές καναλιών και από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη. Αυτή η φορά, όμως, όπως και να το κάνουμε ήταν διαφορετική.

Η Ελένη δεν αποχαιρετούσε απλά το κοινό για να πάει κάπου αλλού ή για να φύγει διακοπές. Η Ελένη, σήμερα, έλεγε "αντίο" σε ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ζωής της. Έκλεινε τον κύκλο αυτού του είδους εκπομπών, αφήνοντας ταυτόχρονα και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο για το άνοιγμα ενός άλλου στο μέλλον, χωρίς όμως να λέει κάτι συγκεκριμένα.

Δεν το λες και λίγο!

Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής και της καριέρας της, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη είχε κοντά της τον σύζυγό της, Μάκη, την κόρη τους, Μαρίνα, αλλά και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο. Φρόντισε μάλιστα να καμαρώσει γι' αυτούς δημόσια με μία κίνηση που πραγματικά εξέπληξε. Όμως... Ελένη είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει!

Η εκπομπή πήρε μια ώρα παραπάνω είχε πολύ δάκρυ, πολύ γέλιο και εκπλήξεις και έκλεισε με την Ελένη να κοιτάζει στα μάτια τους τηλεθεατές της και να λέει με τον δικό της τρόπο το δικό της "αντίο".

Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο στο Instagram της. Στη λεζάντα διαβάζουμε #eleni #end και ιδού πώς έσβησε τα φώτα η ίδια:

Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες και πρέπει να ξανακοιτάξεις σε διευκολύνουμε. Στο κέντρο του πλάνου, η Ελένη κάθεται εν μέσω της οικογένειάς της. Στο πλάι της ο Μάκης με τη Μαρίνα ανάμεσα στα πόδια του και οι ίδιοι ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες κόρες της, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Στην άκρη βλέπουμε και τον "μεγάλο", τον Άγγελο, ο οποίος, προφανώς δεν έχει όρεξη για άλλα πλάνα. Έχει ρίξει το κεφάλι κάτω χρησιμοποιώντας το καπέλο για... καμουφλάζ και κάνει "λίγη ακόμη υπομονή".

Αστειευόμαστε φυσικά. Σύσσωμη η οικογένεια στηρίζει την Ελένη όπως κάθε φορά και ειδικά σήμερα δεν θα μπορούσε να λείψει κανείς. Στα 17 του χρόνια όμως, ο νεαρός κύριος Λάτσιος (ο οποίος, παρεμπιπτόντως έχει ομορφύνει πολύ) έχει δικαίωμα να βάλει μια τελεία στα φλας!

Ιδού: