Ρούλα Ρέβη Αποστόλης Τότσικας: Επέτειος γάμου και ερωτική εξομολόγηση

26.06.2020
Ρούλα Ρέβη Αποστόλης Τότσικας: Επέτειος γάμου και ερωτική εξομολόγηση
Και οι δυο μοιράστηκαν απίθανες φωτογραφίες από τον γάμο τους. Και απίθανα λόγια μαζί!

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στην Αμερική και η ευτυχία τους έχει στο μεταξύ ολοκληρωθεί από τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, Άγγελο Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή.

Και οι δύο μοιράζονται πολύ συχνά από την καθημερινότητά τους. Σήμερα όμως είναι μια μέρα ξεχωριστή καθώς είναι η επέτειος γάμου τους.

Η μεν Ρούλα επέλεξε να ευχηθεί με μία ανάρτηση όπου ανήρτησε τρεις πανέμορφες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα και ένα μήνυμα, όλο έρωτα, γραμμένο στα ελληνικά. Και αυτό το υπογραμμίζουμε γιατί ο "καλός" της επέλεξε να εκφραστεί αγγλιστί.

"Δεν έχω άλλες λέξεις ... σε αγαπω πολύ και σε ευχαριστώ για όλα σου τα δωρα @apostolis_totsikas_official . Χαρούμενη επέτειο 🙏🙏🙏❤️❤️❤️", γράφει η Ρούλα Ρέβη πλάι σε αυτές τις φωτογραφίες που μοιράστηκε:

Από την πλευρά του, ο Αποστόλης Τότσικας επέλεξε να μοιραστεί τις ίδιες φωτογραφίες όμως σε τέσσερις διαφορετικές αναρτήσεις. Το μήνυμά του, επίσης γεμάτο αγάπη, αλλά στα αγγλικά. Και στην πρώτη φωτογραφία:

"No words just love. My best , my everything..... love you !! Happy anniversary babe. @roula.revi"

Χρόνια πολλά και από εμάς.