Keanu Reeves Winona Ryder: Η σχέση τους ξεκίνησε από κάτι που εκείνος ΔΕΝ έκανε

27.06.2020
Keanu Reeves Winona Ryder: Η σχέση τους ξεκίνησε από κάτι που εκείνος ΔΕΝ έκανε
Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί είναι πολύ στενοί φίλοι εδώ και χρόνια και εκείνη μόλις αποκάλυψε την τραυματική εμεπιερία που τους ένωσε, σχεδόν 30 χρόνια πριν.

Η Winona Ryder και ο Keanu Reeves γνωρίστηκαν το 1992 στα γυρίσματα της ταινίας "Drakula" [φωτό επάνω] που σκηνοθέτησε ο θρυλικός Francis Ford Coppola. Στα γυρίσματα αυτά, λοιπόν, είχαμε το περιστατικό που σήμανε την αρχή μιας φιλίας ζωής.

Σε κάποιο σημείο των γυρισμάτων, φαίνεται ότι ο Keanu αψήφησε τις οδηγίες του Coppola και έτσι ξεκίνησαν όλα. Την αποκάλυψη έκανε η Ryder στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα στους Sunday Times.

"Έπρεπε να κλάψω και ο Francis τους είχε βάλει όλους... στην κυριολεξία... Richard E. Grant, Anthony Hopkins, Keanu [Reeves]... τους είχε βάλει όλους να με βρίζουν για να με κάνουν να κλάψω", θυμήθηκε η Wynona, η οποία, για την ιστορία ήταν τότε περίπου 20 ετών.

Λέγεται μάλιστα πως και ο ίδιος το Coppola την έβριζε άσχημα για να πετύχει τον στόχο του. Ο Reeves όμως δεν το έκανε με τίποτα. Και δεν ήταν ο μόνος, δηλαδή!

"Η Keanu δεν το έκανε, ο Anthony δεν το έκανε... Δεν λειτούργησε... Για μένα είχε το αντίθετο αποτέλεσεμα", συνέχισε η Wynona ενώ παραδέχτηκε ότι αυτή η εμπειρία ήταν το σημείο που ξεκίνησε η φιλία που χαίρονται ακόμη και σήμερα.

Όσο για τον σκηνοθέτη που της "έκανε τη ζωή δύσκολη"; Η 18χρονη σταρ εξήγησε ότι όλα είναι εντάξει μεταξύ τους, αλλά σε κάποιο σημείο αστειεύτηκε για τις "πάρα πολύ άσχημες κριτικές που δέχτηκε" για την ερμηνεία της.

Εκτός από τον Δράκουλα, οι δυο ηθοποιοί συνεργάστηκαν ξανά γαι τη μεγάλη οθόνη. Τους είδαμε πριν από δυο χρόνια στην ταινία "Destination Wedding" [φωτό κάτω] ενώ την εποχή που την προωθούσαν είχαμε ακόμη μία αποκάλυψη.

Σε συνέντυξη που είχαν δώσει τότε, η Wynona είχε αποκαλύψει ότι, στην ουσία, οι δυο τους είναι παντρεμένοι καθώς στην ταινία του Coppola ο γάμος τους τελέστηκε από πραγματικό ιερέα. Ο Keanu μάλλον εκείνη τη στιγμή το αντιλήφθηκε αλλά... δεν αντέδρασε και πολύ. Θυμήσου τι συνέβη ΕΔΩ.