Megan Fox: Το κύμα οργής για παλιά της συνέντευξη και οι κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση

24.06.2020
Megan Fox: Το κύμα οργής για παλιά της συνέντευξη και οι κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση
"Εκτιμώ πολύ την υποστήριξη, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να διευκρινίσω μερικές τις λεπτομέρειες"

Τις τελευταίες μέρες, μια συνέντευξη από το 2009 μεταξύ της Megan Fox και του Jimmy Kimmel επανακυκλοφόρησε στο Twitter, κατά τη διάρκεια της οποίας η ηθοποιός είπε ότι ο σκηνοθέτης Michael Bay της είχε ζητήσει να χορέψει κάτω από έναν καταρράκτη φορώντας ένα μπικίνι και τακούνια για τα γυρίσματα του Bad Boys 2 όταν ήταν μόλις 15 ετών. Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν να κάνει ένα αστείο αστείο και να γελάσει.

Δες και αυτό: George Clooney - Amal Alamuddin: Αυτό είναι το διάσημο φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους!

H αντίδραση του παρουσιαστή θεωρείται ιδιαίτερα ενοχλητική, δεδομένου ότι η Megan απολύθηκε από την παραγωγή των Transformers ένα χρόνο μετά τη συγκεκριμένη συνέντευξή, με τα μέλη της παραγωγής να την κατηγορούν ότι "άνοιξε το βρώμικο στόμα της". Οι θαυμαστές της ζητούν τώρα από τον Michael, τον Jimmy και το Hollywood γενικά να ζητήσουν συγνώμη από τη Megan για την σεξουαλικοποίηση της σε νεαρή ηλικία και για την προσπάθειά της να την ακυρώσει ενώ προσπαθούσε να κάνει μια δήλωση. Η ίδια αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω social media.

Αυτό το είδες; Liz Hurley: Αυτοκτόνησε ο πατέρας του γιου της - Το δημόσιο "αντίο" και των δύο

May we all continue waking up❤️

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jun 22, 2020 at 6:15pm PDT

"Γνωρίζω ότι ξεκίνησε μια συζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με ορισμένες από τις εμπειρίες μου στο Hollywood και την επακόλουθη κακή διαχείριση αυτών των πληροφοριών από τα μέσα ενημέρωσης και την κοινωνία γενικότερα. Ενώ εκτιμώ πολύ την έκρηξη υποστήριξης, αισθάνομαι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω μερικές από τις λεπτομέρειες, καθώς έχουν χαθεί κατά τη μεταφορά των γεγονότων και έδωσαν μια απαίσια χροιά που πραγματικά δεν ταιριάζει κατά τη γνώμη μου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όταν έκανα ακρόαση για τους Transformers ήμουν 19 ή 20. Έκανα 'δουλειά' (προσποιήθηκα πως ξέρω πώς να κρατήσω ένα κλειδί) σε μια από τις Ferrari του Michael κατά τη διάρκεια μιας από τις σκηνές ακρόασης. Ήταν στο parking του στούντιο Platinum Dunes, υπήρχαν πολλά άλλα μέλη και υπάλληλοι και δεν ήμουν σε καμία στιγμή γυμνή ή κάτι τέτοιο. Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη ιστορία ακρόασης, δεν ήμουν ανήλικη και δεν έπρεπε να 'πλύνω' ή να κάνω κάτι με κάποιο τρόπο που ήταν ξένος από το υλικό στο πραγματικό σενάριο."

Η Megan συνέχισε ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υποστήριξη, αλλά εξήγησε ότι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι "ασήμαντες σε ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι κατά το οποίο έχω υποστεί κάποιες πραγματικά σκληρές εμπειρίες σε μια αδίστακτα μισογυνιστική βιομηχανία". Ολοκλήρωσε τη δήλωσή της λέγοντας "Όσο για τις εμπειρίες μου με τον Michael για αυτό το ζήτημα, δεν μου επιτέθηκε ποτέ ούτε υπήρξα θύμα με έναν σεξουαλικό τρόπο."