George Clooney - Amal Alamuddin: Αυτό είναι το διάσημο φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους!

23.06.2020
George Clooney - Amal Alamuddin: Αυτό είναι το διάσημο φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους!
Οριστικό τέλος για το ζευγάρι μετά από έξι χρόνια γάμου;

Δημοσιεύματα θέλουν τη σχέση του George Clooney και της Amal Alamuddin να έχει κλονιστεί σοβαρά, με το ζευγάρι να έχει αποφασίσει να χωρίσει μετά από έξι χρόνια γάμου.

Δες και αυτό: Johnny Depp: Οι "καυτές" αποκαλύψεις για την πρώην του, Amber Heard

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο για το λαμπερό ζευγάρι, με αιτία για αυτό να είναι το πολιτικό έργο της δικηγόρου, το οποίο φαίνεται πως έθετε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η ίδια απασχολούνταν με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο ηθοποιός έχει αναλάβει τη κηδεμονία των παιδιών τους και μένει μαζί τους σε ένα σπίτι στο Μαλιμπού. Εκτός αυτού όμως, τα δημοσιεύματα θέλουν τον 58χρονο ηθοποιό να έχει έρθει πιο κοντά με την Julia Roberts τον τελευταίο καιρό. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες σχέσης του με την γνωστή ηθοποιό, με την οποία μοιράζονται μια μακροχρόνια φιλία.

Αυτό το είδες; Angelina Jolie: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τον Brad Pitt

Εμείς, καταθέτουμε τα όσα διαβάσαμε στον ξένο Τύπο με πάσα επιφύλαξη βέβαια καθώς, αφενός δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους "χωρίζουν" -μάλιστα την τελευταία φορά ο Clooney είχε απαντήσει επ' αυτού- αφετέρου η ιδιαίτερα φιλική σχέση του σταρ με την Pretty Woman Julia Roberts μετρά πολλά χρόνια και μένει ως έχει. Ας μην αναφέρουμε τη γεμάτη έρωτα ανάρτηση που έκανε πρόσφατα εκείνη για τον σύζυγό της...

Για την ιστορία, ο George Clooney και η Amal Alamuddin παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία, και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν δίδυμα παιδιά, τον Alexander και την Ela.