Flashback-Ελένη Μενεγάκη: Το έντονο φλερτ του καλεσμένου που έγραψε ιστορία!

19.06.2020
Flashback-Ελένη Μενεγάκη: Το έντονο φλερτ του καλεσμένου που έγραψε ιστορία!
Η Ελένη Μενεγάκη στην 30χρονη πορεία της στην τηλεόραση έχει γράψει ιστορία και μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές.

Η ίδια πήρε την απόφαση να κάνει μία παύση από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα αλλά σίγουρα μας αφήνει πλουσιότατο υλικό στο διαδίκτυο στο οποίο μπορεί να ανατρέξει κανείς για να πάρει αρκετές δόσεις Ελένης.

Τα βίντεο που κατακλύζουν το διαδίκτυο αφορούν την ίδια, τις απορίες και τους καλεσμένους της. Εμείς θυμηθήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον γιατρό που έκανε έντονο φλερτ στην παρουσιάστρια ουκ ολίγες φορές. Ο λόγος για τον γιατρό Δήμήτρη Δημητρίου - Παπαβασιλείου ο οποίος είχε βγει πολλές φορές στην Ελένη Μενεγάκη σε ζωντανή σύνδεση. Ο ίδιος σε κάθε περίπτωση φρόντιζε να δείχνει τη συμπάθεια του στη γνωστή παρουσιάστρια και να μη μένει μόνο εκεί. Σε αρκετές περιπτώσεις η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ερχόταν σε δύσκολη θέση αλλά ο ίδιος φαινόταν να επιμένει να κάνει κομπλιμέντα.

Σε μία από τις συνδέσεις μάλιστα που έγινε 15/2 ο κύριος Παπαβασιλείου αφού ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά" για την ημέρα των ερωτευμένων και του ανταπέδωσε κι εκείνη, θέλησε να ενημερώσει ότι είναι Υδροχόος στο ζώδιο. Τότε η Ελένη Μενεγάκη του είπε "Αλήθεια γιατρέ μου; Είμαι περιτριγυρισμένη από Υδροχόους" κι εκείνος δεν δίστασε να την φλερτάρει, λέγοντας:"Άρα έχω ελπίδες ακόμα".

Ένα υπέροχο Flashback που αξίζει να δεις στα παρακάτω βίντεο: