H Courteney Cox έγινε 56 ετών και το γιόρτασε με μια απίθανη βουτιά και ένα... αυτοτρόλ!

16.06.2020
H Courteney Cox έγινε 56 ετών και το γιόρτασε με μια απίθανη βουτιά και ένα... αυτοτρόλ!
Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η διάσημη ηθοποιός και η ανάρτηση που έκανε με την αφορμή μας άρεσε πάρα πολύ.

Η Courteney Cox φαίνεται να τα διασκεδάζει ιδιαίτερα με τη χρήση των social media και τα "τιμά" δεόντως. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα είχε δύο σημαντικές αφορμές για "ιδιαίτερες" αναρτήσεις. Και, φυσικά, δεν τις άφησε ανεκμετάλλευτες.

Στις 13 Ιουνίου είχε γενέθλια η μοναχοκόρη της, Coco Arquette η οποία έγινε 16 ετών. Η διάσημη μαμά της τη γιόρτασε με ένα γλυκύτατο βίντεο από τη μικρή της ηλικία:

Και χθες, 15/6 ήρθε η σειρά η δική της. Η Courteney Cox έγινε 56 ετών και το γιόρτασε με μια απίθανη βουτιά σε slow motion, υπό τους ήχους της επιτυχίας των New Radicals "You Get What You Give" (1998).

"Βουτώντας με χάρη στην επόμενη χρονιά¨" γράφει στη λεζάντα η Court και, στην ουσία, τρολάρει τον εαυτό της γιατί μόνο... "χαριτωμένη" δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτή τη βουτιά. Τουλάχιστον το τέλος της.

Ιδού και... Χρόνια πολλά!

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι αντίθετα με αυτό που επιτάσσει η... instagramική αβρότητα, το μόνο από τα "Φιλαράκια" της που της ευχήθηκε διαδικτυακά ήταν η Lisa Kudrow. Η απουσία της Jennifer Aniston τι μπορεί να λέει; Μάλλον τίποτα. Στο μεταξύ, ιδού η ανάρτηση της "Phoebe" για τα γενέθλια της "Monica".