Αννίτα Πάνια: Όταν η βασίλισσα του Tik tok έδωσε συνέντευξη μέσα από το μπάνιο! [Βίντεο]

10.06.2020
Αννίτα Πάνια: Όταν η βασίλισσα του Tik tok έδωσε συνέντευξη μέσα από το μπάνιο! [Βίντεο]
Η Αννίτα Πάνια έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα κι εμείς βρήκαμε ένα βίντεο που ενδεχομένως και η ίδια να μην θυμάται.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1995 με το Χρυσό Κουφέτο που ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η παρουσιάστρια έχει περάσει από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικκούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Το 1999 μετακόμισε στον ΑΝΤ1 όπου παρουσίασε μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο το «Με Φόρα». Η Αννίτα Πάνια για τις ανάγκες της προώθησης της εκπομπής εμφανίζεται στον πρωινό καφέ και μιλάει για όλα στην Ελένη Μενεγάκη. Στην ίδια εκπομπή έπαιξε και η συνέντευξη που παραχώρησε η Αννίτα στη Ρόύλα Χάμου μέσα από το μπάνιο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες η ξανθιά παρουσιάστρια, ανανέωσε τη συνεργασία της με το Open TV και πλέον μπορεί να είναι διπλά χαρούμενη καθώς εκτός του τηλεοπτικού χρόνου που θα έχει για μία ακόμη σεζόν τουλάχιστον, είναι επίσης η βασίλισσα του tik tok. Οι ατάκες και τα θέματα της εκπομπής της έχουν εμπνεύσει τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης όσο κανένα άλλο πρόσωπο στην Ελλάδα.