Μαρία Βοσκοπούλου: Πόζαρε με φόρεμα που φορούσε η Γκερέκου ως έφηβη και συγκίνησε τη μητέρα της! [Φωτογραφία]

10.06.2020
Μαρία Βοσκοπούλου: Πόζαρε με φόρεμα που φορούσε η Γκερέκου ως έφηβη και συγκίνησε τη μητέρα της! [Φωτογραφία]
Το μήλο λένε κάτω απ τη μηλιά θα πέσει και βεβαίως αυτό ισχύει στην περίπτωση της Μαρίας Βοσκοπούλου που μοιάζει πολύ με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Η 19χρονη Μαρία συγκίνησε ιδιαίτερα τη μητέρα της, το πρωινό της Τετάρτης καθώς επέλεξε να φορέσει το φόρεμα που φορούσε εκείνη ως έφηβη. Η σημερινή Πρόεδρος του ΕΟΤ μοιράστηκε μία υπέροχη φωτογραφία και συγκινημένη έγραψε:

Δείτε ακόμη: Ο Πασχάλης Τερζής εμφανίστηκε μετά από καιρό στο Tik Tok και έγινε viral! [Bίντεο]

«Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει .για να της δώσουμε χαρά . το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη. Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!!Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!».

Είναι κάποιες απλες στιγμές που με συγκινούν βαθειά.ΑΗ εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει .για να της δώσουμε χαρά . το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη.Σπουδαια μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!!Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!! #corfu#love#love#love#moments#feellings #beauty❤️🌹❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) στις 10 Ιούν, 2020 στις 12:44 πμ PDT

Τα like και τα σχόλια έπεσαν βροχή όπως ήταν αναμενόμενο. Η Μαρία σπουδάζει σε κολέγιο και ασχολείται με τη μουσική και το θέατρο.