Ρούλα Κορομηλά: Το σπάνιο βίντεο από την αρχή της καριέρας της

02.06.2020
Ρούλα Κορομηλά: Το σπάνιο βίντεο από την αρχή της καριέρας της
Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή που τη συγκίνησε πολύ από τα πρώτα λεπτού του πρώτου "Πρωινού Καφέ" που ήπιε με το τηλεοπτικό κοινό, το 1991.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά δραστήρια στα social media και φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδυκτιακούς της φίλους πολλά προσωπικά και επαγγελματικά της νέα.

Ένα βίντεο που είδαμε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς καταγράφει τα δευτερόλεπτα πριν βρει στον αέρα η πρώτη εκομπή του "Πρωινού Καφέ" στον ΑΝΤ1 τον Μάιο του 1991.

Το εν λόγω βίντεο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου "Still Standing" πριν από μερικές εβδομάδες, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού.

"Δεν το είχα δει ποτέ, δεν ήξερα καν πως υπήρχε αυτό το σπάνιο και υπέροχο στιγμιότυπο! Με συγκινήσατε! @mariampekatwrou ευχαριστώ πολύ και ξέρεις πως σ’ ♥️♥️ @ant1tv να τα εκατοστήσεις!", έγραψε στη λεζάντα η Ρούλα και ιδού το βίντεο όπου φαίνεται το άγχος της, "δευτερόλεπτα πριν πει τη πρώτη καλημέρα", όπως, χαρακτηριστικά προλόγισε και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Ρούλα Κορομηλά πέρασε από όλα τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης κερδίζοντας πρώτη τον χαρακτηρισμό "εθνική παρουσιάστρια". ANT1, Mega, Alpha, Star, Alpha, Mega, Epsilon. Σταθμοί σε μια καριέρα 30 ετών (και βάλε, αν συνυπολογίσουμε και τα χρόνια της κρατικής τηλεόρασης, από όπου ξεκίνησε) με τη Ρούλα, να παραμένει πάντα έτσι... Μία από εμάς, που ακούει απλά, στο μικρό της όνομα!