Η Σάντρα Βουτσά και το μήνυμα για την κληρονομιά του πατέρα της

02.06.2020
Η Σάντρα Βουτσά και το μήνυμα για την κληρονομιά του πατέρα της
Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο και των δυο γονιών της, η Σάντρα Βουτσά δεν "μάσησε" τα λόγια της.

Ύστερα από έξι δύσκολους μήνες, καθώς έχασε και τους δυο γονείς της μέσα σε λιγότερο από 40 μέρες, η μοναχοκόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε από καρδιάς για πολλά ζητήματα.

Από τα όσα είπε, ξεχωρίζουμε το κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε στην κληρονομιά του πατέρα της, καθώς την ακούσαμε κάπως πιο... αυστηρή. Σα να στέλνει ένα μήνυμα. Προς "κάθε ενδιαφερόμενο".

Η Ελεονώρα τη ρώτησε αν ο πατέρας της είχε κάνει περιουσία και εκείνη απάντησε θετικά, εξηγώντας πως το μεγαλύτερο μέρος αυτής έχει να κάνει με ακίνητα και έργα Τέχνης.

Όταν η ερώτηση ήρθε στα περί κληρονομιάς, η Σάντρα Βουτσά υπήρξε ξεκάθαρη και κάθετη: "Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν δίκαια. Θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους είναι πολύ γελασμένος", είπε μεταξύ άλλων η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Βουτσά τονίζοντας βέβαια ότι ουδέποτε, καμία από τις κόρες του ασχολήθηκε με την περιουσία του.

Ιδού το απόσπασμα όπου το συγκεκριμένο κομμάτι ακούγεται στο 3:00.

Ο Κώστας Βουτσάς "έφυγε" σε ηλικία 89 ετών αφήνοντας πίσω του τέσσερα παιδιά. Τη Σάντρα (48), καρπό του έρωτά του με την πρώτη του σύζυγο, Έρρικα Μπρόγιερ, τις Θεοδώρα (43) και Νικολέττα (41) από τον γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου και τον μόλις 4 ετών Φοίβο, από τον γάμο του με την τελευταία του -τέταρτη, για την ιστορία- σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού.