Η Sandra Bullock σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με την κόρη της

10.05.2020
Η Sandra Bullock σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με την κόρη της
Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν στην εκπομπή "Red Table Talk"

Η Sandra Bullock δεν μας έχει συνηθίσει σε "τέτοια". Συνήθως είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής με τα της οικογένειάς της. Εξ ου και η εμφάνιση της κόρης της στο πλευρό της στην τηλεόραση ξάφνισε πολύ.

Η 55χρονη σταρ εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή "Red Table Talk" που παρουσιάζει η Jada Pinkett Smith, η κόρη της Willow Smith και η μητέρα της, Adrienne Banfield-Norris.

Οι τρεις γυναίκες μιλούσαν με μια νοσοκόμα, την April την οποία και ευχαριστούσαν για τη δουλειά που έκανε όλον αυτό τον καιρό, παλεύοντας με τον κορονοϊό.

Σε ζωντανή σύνδεση, λοιπόν, από το σπίτι της στο Beverly Hills, όπου περνά την καραντίνα με τα δυο παιδιά της και τον σύντροφό της, Bryan Randall, η Bullock συνομίλησε με την April αλλά προσκάλεσε και την κόρη της να της πει δυο λόγια που ήθελε.

Διάβασε και αυτό: Sandra Bullock: Αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στα 16 της

Η 8 ετών Laila ήταν γλυκύτατη και ευχαρίστησε και η ίδια τη νεαρή νοσοκόμα κερδίζοντας την αγάπη του πάνελ αλλά και των θεατών.

Για την ιστορία, εκκτός από τη Laila, η Sandra Bullock έχει υιοθετήσει και ακόμη ένα παιδί, τον 10 ετών Louis. Και τα δυο παιδιά είναι από τη Νέα Ορλεάνη