Η μαμά της Gigi Hadid επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και πότε έρχεται το μωρό - Τρελαθήκαμε!

01.05.2020
Η μαμά της Gigi Hadid επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και πότε έρχεται το μωρό - Τρελαθήκαμε!
Η Yolanda Hadid ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Η Gigi Hadid είναι έγκυος. Επιβεβαιωμένο πια. Και μάλιστα από την ίδια της τη μητέρα. Μόλις πριν από λίγες μέρες διαβάσαμε την είδηση σε δημοσίευμα του TMZ. Και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή μας από τη μέλλουσα γιαγιά.

Η Yolanda Hadid μίλησε στο RTL Boulevard, ένα ολλανδικό εντυπο όπου δήλωσε "πανευτυχής που θα γίνει γιαγιά τον Σεπτέμβριο"! Άκουσον άκουσον!

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε:

Ακόμη είμαστε σοκαρισμένη που διέρρευσε στον Τύπο το μικρό μας μυστικό. Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι. Είμαι πανευτυχής που θα γίνων γιαγιά τον Σεπτέμβριο, ειδικά καθώς έχασα τη μητέρα μου τόσο πρόσφατα. Αυτή όμως είναι η ομορφιά της ζωής. Μία ψυχή μας αφήνει και μία νέα έρχεται στις ζωές μας. Νιώθουμε πολύ ευλογημένοι

Με το καλό να έρθει το μωράκι, όμως, την έκπληξή μας θα τη μοιραστούμε. Μόλις πριν από λίγες μέρες είδαμε φωτογραφίες της Gigi να γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της και... κοιλίτσα... "γιοκ"... Στον πέμπτο μήνα η νεαρά! Τίποτα. Ή απλά πέτυχε τέλεια το καμουφλάρισμα. Ιδού η εορτάζουσα με τον μέλλοντα μπαμπά, Zayn Malik και τη μικρή αδελφή της, Bella.

❣️🍰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις 25 Απρ, 2020 στις 5:49 μμ PDT

Αν προσέξουμε όμως τα κορδελάκια στα μπαλλόνια με το 2 και το 5 που κρατούν στα χέρια τους δύο τα τινά: Ή απλά δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο του μωρού και θέλουν να είναι "καλυμμένοι" ή η Gigi περιμένει... δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι... Πράγμα που θα έκανε την "ανύπαρκτη" κοιλιά της ακόμη πιο εντυπωσιακή. Θα φανεί. Με υγεία και με το καλό να έρθει το παιδάκι (ή τα παιδάκια της) και θα δούμε.