Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη σταρ του Hollywood είναι η χαριτωμένη μικρούλα;

18.10.2019
Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη σταρ του Hollywood είναι η χαριτωμένη μικρούλα;
Σου δίνουμε δύο σημαντικά στοιχεία: Είναι ελληνικής καταγωγής και πρόσφατα έριξε το... ίντερνετ!

Μιλάμε, φυσικά, για την Jennifer Aniston, η οποία μόλις πριν από δύο ημέρες "υπέκυψε" στη γοητεία των social media και απέκτησε τον δικό της, προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας πανικό. Πάνω από 13 εκατομμύρια ακόλουθους έχει ήδη, μέσα σε αυτές τις δυο μέρες ενώ το πρώτο post της με τους υπόλοιπους πέντε συμπρωταγωνιστές της στα "Φιλαράκια" έγραψε... ιστορία!

Ακολούθησε ακόμη μία ανάρτηση με ένα χιουμοριστικό βίντεο όπου, στην ουσία, τρολάρει τον εαυτό της ζητώντας συγνώμη που "έριξε" το Instagram -γιατί ακριβώς αυτό συνέβη- και στη συνέχεια ένα TBT post που βρήκαμε απίθανο.

Ιδού το βιντεάκι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τον πρώτο πανικό, η 50χρονη σταρ αποκάλυψε ότι δεν ξέρει ακριβώς γιατί τον άνοιξε τον λογαριασμό. Πάντως... καλά τα πάει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Ιδού και το τελευταίο της Post όπου μοιράζεται δυο φωτογραφίες της με καπέλο και παρόμοιο βλέμα, με διαφορά μερικών δεκαετιών μεταξύ τους όμως! Όπως φαίνεται, το "κατέχει" το "σπορ" των social media η Jen, ό,τι κι αν λέει, και κάθε της ανάρτηση θα αποτελεί "ζήτημα".

#TBT In style, then and now...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις 17 Οκτ, 2019 στις 11:48 πμ PDT