Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν επέτειο κι εμείς θυμόμαστε εκείνο το πρώτο... χαστούκι [video]

04.07.2019
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν επέτειο κι εμείς θυμόμαστε εκείνο το πρώτο... χαστούκι [video]
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Το 2004!

Χθες [3/7/2019] στο σπιτικό του διάσημου ζεύγους είχαν διπλή γιορτή. Αφενός η Κάτια είχε γενέθλια -έγινε 41ός, για την ιστορία- αφετέρου γιόρτασαν με το Σάκη τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Βέβαια, καθότι εκείνος βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα και η οικογένεια ακολουθεί, η διπλή αυτή γιορτή τους βρήκε στη Θεσσαλονίκη. Οι εορτασμοί όμως σίγουρα έγιναν όπως έπρεπε, ενώ και διαδικτυακά οι ευχές του Σάκη προς την αγαπημένη του, Κάτια, συγκινούν...

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Με την αφορμή πάντως, εμείς γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και, συγκεκριμένα 15 χρόνια πίσω, εστιάζοντας στη στιγμή όπου ξεκίνησε ένα από τα πιο όμορφα love stories της εγχώριας showbiz.

Ήταν το 2004, λοιπόν, όταν τα δυο πιο λαμπερά ονόματα του χώρου τους ο καθένας επελέγησαν από γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να γυρίσουν ένα διαφημιστικό. Ο Σάκης και η Κάτια.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους πάντες, αλλά περισσότερο τους πρωταγωνιστές οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι η σχέση τους ήταν έτοιμη να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο από αυτό της απλής γνωριμίας που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η χημεία μεταξύ τους έδειξε τις... σπίθες όμως θα έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός μέχρι οι δυο τους να επιβεβαιώσει τη σχέση που είχε ανθίσει.

Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια είναι γνωστή και σήμερα, 15 χρόνια και 4 παιδιά (!) μετά, θυμόμαστε ξανά το εν λόγω διαφημιστικό και το χαστούκι που "έριξε" η "ζηλιάρα" -όπως την ήθελε ο ρόλος- Κάτια στον Σάκη.

Ιδού: