H Tyra Banks επιστρέφει στα 45 της ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι και εμπνέει

13.05.2019
H Tyra Banks επιστρέφει στα 45 της ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι και εμπνέει
Στο Sports Illustrated 26 χρόνια μετά το πρώτο της, ιστορικό εξώφυλλο.

H Tyra Banks επέστρεψε! Το supermodel που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης του Sports Illustrated Swimsuit, το 1993 μαζί με την Valeria Mazza, έγραψε τρία χρόνια αργότερα ιστορία ως το πρώτο μαύρο μοντέλο στο εξώφυλλο της συγκεκριμένης έκδοσης, όταν πόζαρε μόνη της το 1996. Τώρα, η Tyra έκανε και πάλι ένα εξώφυλλο, αυτή τη φορά στα 45 της.

Εκτός από το κίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι Andi Bagus που φοράει στο εξώφυλλο, η Tyra ποζάρει επίσης με κόκκινοροζ polka-dot μπικίνι σχεδόν ίδιο με εκείνο που φορούσε στο εξώφυλλο του 1996. Σε ένα behind the scenes βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, η Τyra είπε: «Ούσα η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο, δεν το ονειρεύτηκα γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εφικτό». Πρόσθεσε: «Όπως και τώρα, ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν εφικτό: είμαι 45 ετών και βρίσκομαι και πάλι στο εξώφυλλο αυτού του περιοδικού».

«Αυτό είναι για όλους όσους έχουν ακούσει ότι δεν είναι αρκετά καλοί, λόγω ηλικίας, σώματος ή ο,τιδήποτε άλλο. Αυτό είναι για να δείτε ότι είστε δυνατοί ανεξάρτητα από ό,τι σας λένε», έγραψε η Banks στο Twitter και, όπως ήταν φυσικό, έγινε viral.

Η Tyra είναι ένα μία από τις τρεις σταρ που ποζάρουν φέτος στo εξώφυλλo, μαζί με την σταρ του ποδοσφαίρου Alex Morgan και το νεαρό μοντέλο, Camille Kostek. Διαφορετικών σταδιοδρομιών γυναίκες ποζάρουν στο περιοδικό για το τεύχος Swimsuit 2019 με θέμα «Shattering Perceptions». Εκτός από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου από την Πολυνησία, Veronica Pome'e, το Sports Illustrated έχει επίσης συμπεριλάβει το 53χρονο μοντέλο Paulina Porizkova και τη Μουσουλμάνα μοντέλο Halima Aden, που φορούσε μια μαντήλα και burkini για τη φωτογράφηση.