Ο George Clooney αποκαλύπτει ποιο χόμπι του "έκοψε" η Amal

12.05.2019
Ο George Clooney αποκαλύπτει ποιο χόμπι του "έκοψε" η Amal
Ήταν πολύ επικίνδυνο και μπήκε... στοπ!

Ο George Clooney κρέμασε επίσημα το motorcycle jacket του, γιατί η σύζυγός του, Αmal, του απαγόρευσε αυτό το επικίνδυνο χόμπι. Το καλοκαίρι του 2018 ο Clooney χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε μηχανή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του «Catch-22», στην Ιταλία. Tώρα ο Clooney αποκάλυψε ότι η Amal του απαγόρευσε εντελώς τις μοτοσικλέτες.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος κατά την εμφάνισή του στο DGA Theater στη Νέα Υόρκη:

«Δεν μου επιτρέπεται να ανεβώ πάλι σε μηχανή. Είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Χτύπησα με ένα τύπο τρέχοντας με 110 χλμ περίπου, οπότε τέλος για μένα οι μηχανές».

Ο διάσημος ηθοποιός πρόσθεσε επίσης ότι ο φίλος του Grand Heslov και παραγωγός του «Catch-22», είναι στην ίδια φάση οπότε ως φιλαράκια πρέπει να βρουν ένα καινούργιο χόμπι. «Τα κάναμε θάλασσα και οι γυναίκες μας, μας είπαν πως δεν θα ανεβούμε ποτέ πια σε μηχανή».

Ένας από τους λόγους, βέβαια, για τους οποίους η Amal επενέβη πριν συμβεί κάτι κακό, είναι γιατί πλέον ο Clooney πρέπει να προσέχει διπλά αφού είναι μπαμπάς των διάσημων διδύμων Εlla και Alexander.

Για την ιστορία, τον Ιούλιο του 2018, ο Clooney νοσηλεύτηκε στην Ιταλία μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο Clooney φέρεται να χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε κοντά στην πόλη της Όλμπια στη Σαρδηνία. Τότε οι τοπικές αρχές έκαναν γνωστό ότι ο Clooney μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε μαγνητική τομογραφία, αλλά δεν «τραυματίστηκε σοβαρά». Ένας αστυνομικός είπε τότε στο US Weekly ότι «ο οδηγός παραδέχτηκε αμέσως ότι ήταν ο υπεύθυνος του ατυχήματος. Έστριψε το αυτοκίνητο χωρίς να σεβαστεί τις πινακίδες. Μάλιστα ήταν ο πρώτος που κάλεσε το ασθενοφόρο και την αστυνομία».

Ευτυχώς, ο Clooney ανέκαμψε πλήρως και εμείς είμαστε χαρούμενες που τελειώνουν για εκείνον οι ημέρες μοτοσικλέτας.