Kim Kardashian: Το αστρονομικό ποσό που ζητά για κάθε post στο instagram

06.05.2019
Kim Kardashian: Το αστρονομικό ποσό που ζητά για κάθε post στο instagram
Μπορείς να υπολογίσεις τα... μηδενικά;

Τον Φεβρουάριο του 2019, η Kim Kardashian West άσκησε αγωγή εναντίον της Missguided, κατηγορώντας την εταιρεία ένδυσης ότι χρησιμοποίησε την εικόνα της για να διαφημίσει τα προϊόντα της. Σύμφωνα με το Business Insider, η καταγγελία της Kardashian ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Missguided χρησιμοποιεί συστηματικά τα ονόματα και τις εικόνες των Kardashian και άλλων celebrity για να διαφημίσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα και τα ρούχα της».

Τώρα, το TMZ αναφέρει ότι η Kardashian έχει καταθέσει έγγραφα στην αγωγή, τα οποία αποκαλύπτουν πόσο πληρώνεται για μια ανάρτηση στα social media. Η Κim ζητάει 5 εκατομμύρια δολάρια(!) – καλά διάβασες- και προφανώς «αιτιολογεί το ποσόν εξηγώντας την ικανότητά της να φέρνει πολλά χρήματα στον διαφημιζόμενο. Λέει ότι παίρνει μεταξύ 300.000 και 500.000 δολαρίων για μία ανάρτηση στο Instagram».

«Μια πηγή υποστηρίζει ότι η Kim -η οποία παρεμπιπτόντως αυτό τον καιρό περιμένει το τέταρτο παιδί της, πραγματικά βγάζει 1 εκατομμύριο δολάρια ανά post στο Instagram ... και είναι πιθανό η νομική της ομάδα να κάνει μια προσαρμογή στα ποσά που βγάζει», συνεχίζει το TMZ. Mάλιστα αποκαλύφθηκε ότι πέρσι ο σύζυγος της, Kanye West της έδωσε μια επιταγή ενός εκατομμυρίου δολαρίων, επειδή εκείνη αρνήθηκε να προωθήσει στο Instagram μια ανταγωνιστική μάρκα με αυτή του συζύγου της.

Είναι πολλά τα λεφτά!!!