Η Beyonce αποκαλύπτει μυστικά που δεν φανταζόμασταν ποτέ

26.04.2019
Η Beyonce αποκαλύπτει μυστικά που δεν φανταζόμασταν ποτέ
99 κιλά έφτασε η Queen B και ο τρόπος με τον οποίο τα έχασε ήταν πολύ σκληρός

Oι δίαιτες είναι πολλές. Η παλαιολιθική δίαιτα (paleo), η κέτο (keto) δίαιτα, η vegan και δεν έχει σταματημό και όταν πρόκειται για τη σειρά των διατροφών που ακολουθούν οι διάσημοι τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει. Παρ 'όλα αυτά, η Beyonce αποκάλυψε τις λεπτομέρειες πίσω από τη διατροφή της πριν εμφανιστεί στο περσινό μουσικό φεστιβάλ Coachella. Οι αποκαλύψεις έγιναν στο νέο της ντοκιμαντέρ Homecoming: A Film by Beyoncé, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη στην πλατφόρμα του Netflix.

«Για να μπορέσω να εκπληρώσω τους στόχους μου, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου καθόλου ψωμί, καθόλου υδατάνθρακες, καθόλου ζάχαρη, καθόλου γαλακτοκομικά, καθόλου κρέας, καθόλου ψάρι, καθόλου αλκοόλ ... Είμαι πεινασμένη», είπε στην ταινία.

Αλήθεια άφησε και τίποτα που να μπορεί να φάει; Η Beyonce που είναι μητέρα τριών παιδιών έφτασε τα 99 κιλά όταν γέννησε τα δίδυμά της, Rumi και Sir, τον Ιούνιο του 2017, όπως αποκάλυψε στην Vogue τον Σεπτέμβριο του 2018. Στη συνέχεια, λέει στο Homecoming ότι ακολούθησε μια αυστηρή διατροφή για να χάσει το βάρος από την εγκυμοσύνη και να προετοιμαστεί για το γνωστό φεστιβάλ Coachella που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018.

Πάντως παραδέχεται πως η προετοιμασία της έφτασε αρκετές φορές στα άκρα. «Σαφώς και πίεσα τον εαυτό μου περισσότερο από όσο νόμιζα ότι μπορούσα και έμαθα ένα πολύτιμο μάθημα. Δεν θα πιέσω ποτέ, μα ποτέ τόσο τον εαυτό μου ξανά», παραδέχεται η Beyonce.

Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε τη Beyonce να δοκιμάζει ένα από τα παλιά της κοστούμια μόλις 33 ημέρες πριν από τη μεγάλη παράσταση. Λέει στην κάμερα «Εντάξει αυτό είναι σοβαρά ένα τεράστιο επίτευγμα επειδή δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμπαινα στο παλιό μου κουστούμι και τώρα χωράω σε αυτό και μπορώ ακόμα να κινηθώ. Έχω θυσιάσει πολλά, δουλεύω σκληρά». Στη συνέχεια έκανε FaceTime με τον Jay Z για να του πει τα καλά νέα!

Μετά το Coachella, είπε στη Vogue ότι είναι ικανοποιημένη με τα πιο «γεμάτα» χέρια της, τους ώμους της, τα στήθη και τους μηρούς της από τότε που γέννησε τα δίδυμα.

Να πούμε την αλήθεια και εμείς, η Queen Β μας αρέσει περισσότερο με τα πιασιματάκια της. Εσένα;