Eva Mendes: Δεν σκεφτόμουν καν τα παιδιά, αλλά μετά... προέκυψε ο Ryan Gossling

17.04.2019
Eva Mendes: Δεν σκεφτόμουν καν τα παιδιά, αλλά μετά... προέκυψε ο Ryan Gossling
Η διάσημη Λατίνα εξηγεί πώς ο έρωτάς της για τον σύντροφό της άλλαξε τη ζωή της ενώ αποκαλύπτει το πολύτιμο "χωριό" που τη βοηθά να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Την Eva Mendes πολλοί λάτρεψαν αλλά και πολλές εμίσησαν -θαυμάζοντάς την ταυτόχρονα. Είναι η γυναίκα εκείνη που έχει στο πλευρό του ο Ryan Gosling. Η μητέρα των παιδιών του, μάλιστα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "A House beyond the pines" το 2011 [φωτό επάνω] είναι μαζί από εκείνη τη στιγμή κα έχουν μαζί δυο κόρες, την 5χρονη Εsmeralda και την 3 ετών Amada.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Woman's Health", η 45χρονη σταρ αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι η μητρότητα ήταν κάτι που δεν σκεφτόταν καν πριν από μερικά χρόνια.

"Και τι συνέβη;", τη ρώτησε η δημοσιογράφος. Και η απάντηση ήρθε άμεση:

O Ryan Gosling συνέβη. Εννοώ, το ότι τον ερωτεύτηκα. Ξαφνικά, είχε νόημα για μένα να κάνω, όχι παιδιά, αλλά... τα δικά του παιδιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένο και για τον ίδιο.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να κρατά τις κόρες του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Eva μίλησε στο περιοδικό και για το λατρεμένο "χωριό" της, την πολύτιμη ομάδα που τους βοηθά στο μεγάλωμα των παιδιών τους, χωρίς τους οποίους, αναρωτιέται πώς θα τα είχε καταφέρει.

Έχουμε μια υπέροχη ομάδα υποστήριξης: Τη μαμά του Ryan, τη δική μου μαμά, τις αδελφές μας. Είναι το... χωριό μας. Πραγματικά συμπονώ όλες τις γυναίκες που το περνάνε αυτό μόνες. Προσωπικά προέρχομαι από μονογονεϊκή οικογένεια. Αγαπώ τον πατέρα μου αλλά στην ουσία, η μαμά μου μας μεγάλωσε και τους τέσσερις μόνη της.

Κατά τα άλλα, η Mendes έχει εστιάσει όλο το επαγγελματικό της ενδιαφέρον στην εταιρεία που φέρει το όνομά της και στα ρούχα που σχεδιάζει με τεράστια επιτυχία.