Eurovision 2019: Ανέλπιστα νέα για Ελλάδα και Κύπρο - Στην κορυφή Τάμτα και Ντούσκα! [Βίντεο]

17.04.2019
Eurovision 2019: Ανέλπιστα νέα για Ελλάδα και Κύπρο - Στην κορυφή Τάμτα και Ντούσκα! [Βίντεο]
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα λάβει χώρα στο Ισραήλ τον ερχόμενο Μάιο και συγκεκριμένα στις 14/16 και 18 του μηνός.

Μετά από την περσινή μας αποτυχία με τη Γιάννα Τερζή που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, τα πράγματα φέτος δείχνουν να είναι διαφορετικά. Η Κατερίνα Ντούσκα έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει με το τραγούδι της Better Love και μάλιστα πλασάρεται ως το απόλυτο φαβορί για τον πρώτο ημιτελικό.

Δείτε ακόμη: Ο κόσμος της μόδας προσφέρει 300 εκατομμύρια ευρώ για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων

Ανάλογη και η πορεία της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι Replay. Η Pop star από τη Γεωργία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στα στοιχήματα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στις συμμετοχές και είπε πως και οι δύο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου.

Τι θα συμβεί όμως στον τελικό της 18ης Μάιου; Ελλάδα και Κύπρος πλασάρονται στην 7η και την 8η θέση αντίστοιχα. Δεν το λες και άσχημα. Θυμίζω πως πέρυσι η Ελένη Φουρέιρα πριν φτάσει στην Πορτογαλία, τα στοιχήματα την έφερναν στην 18η θέση και η άνοδος ξεκίνησε μετά την πρώτη της πρόβα.

Εν αναμονή λοιπόν!