Amber Heard: Νέες, ανατριχιαστικές καταγγελίες κατά του Johnny Depp

14.04.2019
Amber Heard: Νέες, ανατριχιαστικές καταγγελίες κατά του Johnny Depp
Χωρίς τέλος οι διαμάχες του πρώην ζευγαριού

H Amber Heard έκανε νέα μήνυση κατά του Johnny Depp, στην οποία καταγγέλλει και άλλα βίαια περιστατικά κατά τη διάρκεια του γάμου της. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός,ο οποίος κατηγορεί την πρώην σύζυγο του για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητά αποζημίωση 50 εκατομμύρια δολάρια.

Δες και αυτό: Μίνι σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Joe Jonas τη Sophie Turner και τον... "πρώην" [photo]

Στη νέα δικαστική προσφυγή της, η Heard αναφέρει πως ο Depp μεταμορφωνόταν σε «τέρας» όταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. "Η χθεσινή μήνυση, από μια γυναίκα που έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, παρουσίασε τα καινούργια ψέματα", είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η Heard είχε συλληφθεί το 2009, ύστερα από καταγγελία της τότε συντρόφου της Tasia Van Ree, παρόλο που τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Το 2016 η Van Ree είχε πει πως η κατάσταση είχε "παρερμηνευθεί" και αρνήθηκε πως υπήρξε βία.

Αυτό το είδες; Marilyn Monroe: Η ιστορία πίσω από την ιστορική φωτογραφία της με τον John F. Kennedy

Στην νέα της μήνυση, η ηθοποιός λέει πως ο Depp επανειλημμένως τη χτυπούσε, της ξερίζωσε τα μαλλιά και προσπάθησε να την πνίξει, προσθέτοντας πως γινόταν ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, πολλές φορές παραληρηματικός και βίαιος.

Η Heard ισχυρίζεται πως ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από τη Βοστόνη προς το Λος Άντζελες, ο Depp ξεκίνησε να της πετάει αντικείμενα καθώς ένιωσε οργισμένος επειδή εκείνη είχε γυρίσει μία ερωτική σκηνή με τον James Franco. "Αντί να αντιδράσω, απλά άλλαξα θέση στο αεροπλάνο", λέει η ίδια. "Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε μία καρέκλα προς εμένα, άρχισε να μου φωνάζει και με χλεύασε επαναλαμβάνοντας το όνομα James Franco".

Ένα άλλο περιστατικό βίας που καταγγέλλει η ηθοποιός, συνέβη στο διαμέρισμα τους στο Λος Άντζελες το 2015. "Πέταξε ένα μπολ πάνω μου, έσπασε αντικείμενα του σπιτιού και έδωσε μια γροθιά στον τοίχο. Στη συνέχεια με χαστούκισε δυνατά, άρπαξε τα μαλλιά μου και άρχισε να με σέρνει από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο".

Η Heard λέει πως είπε στον Depp πως θέλει να τον χωρίσει και πως θα καλέσει την αστυνομία αν την αγγίξει ξανά. Η αντίδραση του, λέει η ηθοποιός, ήταν "να με σπρώξει και να με κουτουλήσει επίτηδες στο πρόσωπο". Ο Depp έχει αρνηθεί όλες τις προηγούμενες κατηγορίες ενώ στη δική του πρόσφατη μήνυση αναφέρει πως όλοι οι ισχυρισμοί της Heard έχουν σαν στόχο να αποκτήσει θετική δημοσιότητα και να προωθήσει την καριέρα της.