Jennifer Lopez: H απίστευτη απάντηση της για τη φημολογούμενη απιστία του αρραβωνιαστικού της

13.04.2019
Jennifer Lopez: H απίστευτη απάντηση της για τη φημολογούμενη απιστία του αρραβωνιαστικού της
Η τραγουδίστρια απαντάει στις φήμες περί απιστίας του Alex Rodriguez

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να σχολιάσει τις έντονες φήμες που θέλουν τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez, να έχει απιστήσει, αποκαλύπτοντας επίσης τον λόγο που ο πρώην της, Diddy, του ζήτησε συγγνώμη.

Δες και αυτό: Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη ζωή της Beyonce πίσω από τις κάμερες

Όταν τον Μάρτιο, ο Rodriguez έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια, ο Jose Canseco, παίκτης του Major League Baseball, έγραψε στο Twitter πως ο Rodriguez της είναι άπιστος. "Βλέπω την J.Lo να στέλνει μήνυμα στον Rodriguez και σκέφτομαι πως ούτε της περνάει από μυαλό ότι την απατάει με την πρώην σύζυγό μου. Το καημένο το κορίτσι δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν μαζί της πριν μερικούς μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο. Alex, σταμάτα να είσαι καθίκι και να απατάς την Jennifer Lopez", έγραψε ο ίδιος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναρτήσεις του έγιναν viral και η τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες.

Αυτό το είδες; Britney Spears: Σε μονάδα ψυχικής υγείας

"Δεν πειράζει. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Ξέρω ποιος είναι και εκείνος ξέρει ποια είμαι εγώ. Είμαστε απλώς ευτυχισμένοι. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε άλλους να έρθουν να μας πουν ποια είναι η σχέση μας", δήλωσε η Lopez στην εκπομπή Breakfast Club. "Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ανάμεσά μας υπάρχει αγάπη, σεβασμός και θαυμασμός".

Η J.Lo αναφέρθηκε επίσης και στη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στον Rodriguez και τον πρώην της, Diddy, μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο τελευταίος σε φωτογραφία της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο η J.Lo είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το καλογυμνασμένο σώμα της, στην οποία ο Diddy σχολίασε "OMG", βάζοντας ένα emoji με καρδιές.

Δες επίσης: Η Sarah Jessica Parker, η Νέα Υόρκη και τα... κουνέλια [video]

Όπως είπε η ίδια, ο ράπερ απολογήθηκε στον Rodriguez. "Αμέσως μετά έστειλε μήνυμα στον Alex. Του λέει, 'Δεν εννοούσα τίποτα με το σχόλιο. Δεν τρέφω παρά μόνο σεβασμό για εσάς. Χαίρομαι πολύ για εσάς . Ήμασταν μαζί πριν από τόσα πολλά χρόνια. Ήμασταν παιδιά, καταλαβαίνεις;'", αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η φωτογραφία με το επίμαχο σχόλιο του Diddy: