Όταν ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είχε έρθει στην Ελλάδα [photo]

01.05.2021
Όταν ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είχε έρθει στην Ελλάδα [photo]
Ο Robert Powell βρέθηκε στην Κρήτη και πόζαρε με γνωστή ηθοποιό.

Με αφορμή τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli που προβάλλεται και φέτος από την ελληνική τηλεόραση γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, και συγκεκριμένα στο 2015, όταν ο ηθοποιός που ενσάρκωσε με τόση επιτυχία τον Θεάνθρωπο βρέθηκε στη χώρα μας.

Ο Robert Powell είχε βρεθεί για λίγο στην Κρήτη όπου συναντήθηκε τυχαία με τη Σύβλια Δεληκούρα, η οποία ενθουσιασμένη φυσικά, μοιράστηκε τη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί μέσω social media.

Ιδού η φωτογραφία και τι έγραψε στη λεζάντα η ίδια:

Και απόψε η παράσταση στο Ηράκλειο είχε εκπλήξεις!!! Γυρίζω στο ξενοδοχειο, πηγαίνω στο εστιατόριο κάθομαι με την παρεα μου και μου δίνουν την πληροφορία... Ξερεις ποιος ειναι αυτός ο κύριος?...γυρίζω τον κοιτάζω αλλα δεν καταλαβαίνω.. Νιώθω ομως ότι γνωρίζω καλα αυτά τα ματια! Αυτό το βλέμμα που σε διαπερνά! Και ναι καταλαβαίνω.. Ανοίγουν τα μάτια μου ακούγεται ένα ααα απο το στόμα μου και τον χαζεύω! Τόσο ευγενικός, κάθεται με έναν φιλο του και τα λένε.. τον ενοχλώ για μια φωτογραφία, μιλαμε λιγο! Ο 'Ιησούς απο την Ναζαρετ' μεγάλωσα με αυτο το εργο το περίμενα κάθε Πασχα και ερχονται μνήμες απο τα παιδικα μου χρονια, θυμάμαι την μουσική θυμάμαι αυτά τα ματια!! Ρομπερτ Παουελ!!! Τον ευχαριστω για τα καλα του λόγια και για την ευγένεια του!!!