«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Συγκλονίζει ο Πάουελ 40 χρόνια μετά με το γράμμα που έλαβε από μια γυναίκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:31
12/4/2019

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Συγκλονίζει ο Πάουελ 40 χρόνια μετά με το γράμμα που έλαβε από μια γυναίκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Παγίδα να προσπαθείς να υποδυθείς έναν Θεό»

Ο Ρόμπερτ Πάουελ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πιο πιστής μεταφοράς της ζωής του θεανθρώπου από τη γέννηση μέχρι και τη σταύρωση. Ο πρωταγωνιστής του Ιησού από τη Ναζαρέτ που όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει επιστρέφει τη Μ.Τετάρτη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, είχε μιλήσει για την εμπειρία του με αφορμή το αφιέρωμα του History Channel για το σημαντικό έργο του Τζεφιρέλι. 

Δείτε ακόμη: «Λόγω Τιμής»: Μπήκαμε στο πρώτο γύρισμα της σειράς και ανυπομονούμε τρελά! [Φωτογραφίες]

Όλα όσα αποκάλυψε: 

«Να προσπαθείς να υποδυθείς έναν Θεό και να το συνειδητοποιήσεις είναι μια παράκαμψη προς τον νευρικό κλονισμό» δηλώνει ο πρωταγωνιστής του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 40 χρόνια μετά, σε ένα ειδικό αφιέρωμα στο έργο του Τζεφιρέλι που παρουσίασε το History Channel πριν από δύο χρόνια.

Ο Βρετανός ηθοποιός μίλησε στο ίδιο αφιέρωμα και για όσα του εξιστόρησε σε ένα γράμμα μια εργαζόμενη σε οίκο ευγηρίας από τη Νότια Αφρική. Η γυναίκα του έγραψε πως έβαλε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» στους ηλικιωμένους. «Κάθισα πλάι σε μια πολύ άρρωστη 80χρονη γυναίκα. Όταν ήρθε η στιγμή της σταύρωσης την κοίταξα να κάθεται με τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπο της και ένα μεγάλο χαμόγελο. Δυο μέρες μετά πέθανε».

ΓΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ