Χώρισαν Σπυροπούλου - Βαρβέρης: Ήταν μία στιγμή πάθους και τίποτα περισσότερο! [Βίντεο]

09.04.2019
Χώρισαν Σπυροπούλου - Βαρβέρης: Ήταν μία στιγμή πάθους και τίποτα περισσότερο! [Βίντεο]
Μάλλον σπεύσαμε να χαρούμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πιστεύοντας πως δεν είναι πλέον μόνη και είναι φουλ ερωτευμένη με τον Φίλιππο Βαρβέρη.

Χωρισμός express μετά το τρυφερό τετ α τετ που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον επιχειρηματία και την ξανθιά παρουσιάστρια. Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» λέει πως η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε μόλις σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Δείτε ακόμη: Έλενα Παπαρίζου-Νίκος Παναγιωτίδης: Η συνάντηση τους 20 χρόνια μετά και το συγκινητικό μήνυμα!

Τα φιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Φίλιππου Βαρβέρη έγιναν πρώτο θέμα αλλά το ζευγάρι σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open δεν κατάφερε να προχωρήσει την σχέση του.

Μάλιστα από το περιβάλλον του επιχειρηματία υποστηρίζεται πως επρόκειτο μόνο για μία στιγμή πάθους και τίποτα παραπάνω.

H Kατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε πρόσφατα με τον Φίλιππο Βαρβέρη:

«Τον είδα τυχαία προχθές τον άνθρωπο. Ήταν με παρέα, ήμουν με παρέα και του λέω “Βαρβέρη, τι έγινε ρε Βαρβέρη;”. To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα γνωρίζω πως δεν είναι μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Απλά εγώ του το είπα και φιλικά, να μην το τροφοδοτεί. Και μου λέει “τι να κάνω, να παίρνω στις εκπομπές και να λέω να μην το παίζουν;”. Η αλήθεια είναι πως υπερτροφοδοτήθηκε και αυτό επειδή υπήρχε βίντεο».

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς