Ο Robert Pattinson άλλαξε γνώμη για το «Twilight»!

07.04.2019
Ο Robert Pattinson άλλαξε γνώμη για το «Twilight»!
Πλέον δεν το σιχαίνεται αλλά παραδέχεται ότι έχει και «καλές αναμνήσεις»

Για μεγάλο χρονικό διάστημα κανείς δεν φαινόταν να σιχαίνεται το «Τwilight» περισσότερο από τον ίδιο τον star του «Twilight», τον Robert Pattinson. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο ηθοποιός του «Ηigh Life» ουδέποτε έκρυψε την απέχθειά του για το blockbuster, το οποίο έκανε διάσημους τον ίδιο και την Kristen Stewart, εκείνον ως βαμπίρ (Edward Cullen) και εκείνη ως θνητή (Bella Swan). Μόλις πέρυσι, ο Βρετανός ηθοποιός είπε αστειευόμενος στο Variety ότι «σταμάτησα να αναπτύσσομαι διανοητικά, περίπου εκείνη την περίοδο που άρχισα να κάνω αυτές τις ταινίες».

Αλλά ο 32χρονος Pattinson, έχει αλλάξει πλέον τη γνώμη του για την ρομαντική σειρά ταινιών για την οποία κάποτε είπε ότι θα «μισούσε» εάν ήταν ένας μέσος κινηματογραφόφιλος. Το πρώτο «Twillight» γιόρτασε την 10ετή επέτειό του τον περασμένο Οκτώβριο, κάνοντας πολλούς να επανεκτιμήσουν τη σημαντική του επίδρασή στην ποπ κουλτούρα - συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου του Pattinson.

Διάβασε επίσης: Twilight Reunion: Η Bella και ο Jacob ξανά μαζί [photos]

«Φαίνεται πως οι νεότεροι άνθρωποι, στα τέλη της εφηβείας τους, στις αρχές των 20, το είδαν σαν ένα μοντέρνο πράγμα που τους άρεσε», λέει ο Pattinson στο USA Today. «Είναι όμως ένα σημαντικό δεύτερο κύμα ανθρώπων που πλέον το εκτιμούν, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Νομίζω ότι όταν οτιδήποτε γίνεται ένα μαζικό φαινόμενο, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που ενοχλούνται μόνο και μόνο επειδή είναι παντού, αλλά τώρα η ταινία φαίνεται σαν να είναι ρετρό: το soundtrack, η μόδα».

Ο Pattinson είπε ότι παρακολούθησε ένα μέρος της δεύτερης ταινίας, το «New Moon» του 2009 στην τηλεόραση και παραδέχτηκε ότι «πραγματικά έχει ένα απίστευτα καλό soundtrack. Το είχα εντελώς ξεχάσει αλλά το soundtrack ήταν αρκετά μπροστά από την εποχή του».

Ο Pattinson και η Stewart έχουν μιλήσει στο παρελθόν για το άγχος που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της δημοτικότητας της σειράς, με την απίστευτη εμμονή από τους φαν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την πραγματική τους σχέση. Από τη στιγμή που η σειρά των πέντε κινηματογραφικών ταινιών ολοκληρώθηκε το 2012, οι δύο ηθοποιοί συνέχισαν με επιτυχία την καριέρα τους σε low-budget ταινίες οι οποίες τους βοήθησαν να εκτιμήσουν καλύτερα τη δουλειά τους στο «Twilight».

«Είναι υπέροχο τώρα που η μανία δεν είναι τόσο έντονη», λέει ο Pattinson. «Οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε ότι έχουν απλά πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από όλο αυτό. Είναι ένα πολύ γλυκό πράγμα, νομίζω ότι το μόνο τρομακτικό μέρος ήταν όταν η σειρά των ταινιών ήταν στις δόξες της. Τώρα όλο αυτό τελείωσε και είναι πολύ καλές οι αναμνήσεις».