Paris Jackson: Η δύσκολη παράσταση και η στήριξη της μητέρας της [photos]

01.04.2019
Paris Jackson: Η δύσκολη παράσταση και η στήριξη της μητέρας της [photos]
Δεν περνά τις πιο ευχάριστες στιγμές η κόρη του Michael Jackson, όμως, φαίνεται ότι έχει στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους.

Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν ιδιαίτερα δύσκολοι για την Paris Jackson λόγω του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland που έχει κυκλοφορήσει με δύο από τα φερόμενα ως "θύματα" του πατέρα της να περιγράφουν τις δικές τους ιστορίες παιδοφιλίας, όπως τις έζησαν στο πλευρό του βασιλιά της ποπ.

Ωστόσο, η 20χρονη Paris δείχνει να προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά, εστιάζοντας στον δρόμο που έχει επιλέξει εκείνη για την ίδια. Και αυτός ο δρόμος έχει να κάνει με τη μουσική.

Με τον σύντροφο της, Gabriel Glenn αποτελούν το μουσικό ντουέτο The Soundflowers [φωτό κάτω]. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, οι δυο τους έδωσαν μια συναυλία στη σκηνή του The Mint στο δυτικό Λος Άντζελες, όπου ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους.

Την παράσταση αυτή παρακολούθησαν ο αδελφός της Paris, Prince, ο νονός της, Macauley Culkin και η μητέρα της, Debbie Rowe, η οποία, φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη χαρά στην κόρη της.

Η Paris μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου μοιράζεται ένα φιλί με τη μητέρα της ενώ σε άλλον λογαριασμό είδαμε μερικές ακόμη φωτογραφίες των δύο γυναικών.

Ιδού: