Ερωτευμένη με διάσημο ηθοποιό η Lady Gaga - Και όχι, δε μιλάμε για τον Bradley Cooper

28.03.2019
Ερωτευμένη με διάσημο ηθοποιό η Lady Gaga - Και όχι, δε μιλάμε για τον Bradley Cooper
Άλλος είναι εκείνος που κέρδισε την καρδιά της. Και ιδού πώς:

Οι φήμες μπορεί, μέχρι πρότινος να ήθελαν τη Lady Gaga κρυφά ερωτευμένη με τον Bradley Cooper, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά μέσα από τη συνεργασία τους στην ταινία "A star is born", όμως, φαίνεται ότι η 32χρονη σταρ έχει δώσει αλλού την καρδιά της.

Ο λόγος για τον Jeremy Renner [φωτό κάτω] ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly "στάθηκε" απίστευτα στη Lady Gaga μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Christian Carino.

O 45χρονος πρωταγωνιστής των Avengers, λέγεται ότι "προέκυψε" ως αυτό που έψαχνε αυτή την εποχή η Gaga, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει, όχι μόνο τον χωρισμό αλλά και την άσχημη συμπεριφορά του πρώην αρραβωνιαστικού της προς το τέλος της σχέσης, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

"Οι δυο τους έκαναν πολύ καλή παρέα. Ήρθαν πολύ κοντά και τώρα πια είναι συνέχεια μαζί", μεταφέρει πηγή της έκδοσης, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι η Gaga έχει ήδη γνωρίσει την 6χρονη κόρη του Renner και τα πάνε περίφημα. Η Ava, όπως είναι το όνομα της μικρής, είναι καρπός του έρωτα του διάσημου ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Sonni Pacheco.

Διάβασε επίσης: H κόρη του Bradley Cooper και της Irina Shayk έγινε δύο ετών - Ιδού οι πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της [photos]

Φυσικά, η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί.