Bohemian Rhapsody: Συνεργάτης των Queen αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό

13.03.2019
Bohemian Rhapsody: Συνεργάτης των Queen αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό
Εκστασιασμένοι οι φανς του θρυλικού συγκροτήματος!!!

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί των Queen μετά την αποκάλυψη ότι τo Bohemian Rhapsody είναι πιθανόν να έχει sequel. Αυτή η είδηση-βόμβα προέρχεται από μια δήλωση του Rudi Dolezal ο οποίος είναι σκηνοθέτης πολλών μουσικών βίντεο των Queen.

Ο Rudi Dolezal, ο οποίος σκηνοθέτησε βίντεο των Queen, όπως το «One Vision», δήλωσε ότι αναμένει τον θρυλικό μάνατζερ του γκρουπ Jim Beach, να επιστρέψει με μία δεύτερη βιογραφική ταινία για το συγκρότημα και τον αείμνηστο Freddie Mercury.

Μιλώντας στο site Page Six για τον Beach, ο Dolezal δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι σχεδιάζει ένα sequel που ξεκινάει από την εποχή τoυ Live Aid», προσθέτοντας ότι τώρα «υπάρχει μια σοβαρή συζήτηση με την οικογένεια των Queen».

Ο Βeach ήταν ο παραγωγός του Bohemian Rhapsody, το οποίο σάρωσε στα περισσότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ, κερδίζοντας, ανάμεσα σε άλλα και το βραβείο για την Καλύτερη Ταινία στις Χρυσές Σφαίρες ενώ ο Rami Malek, ο οποίος υποδύθηκε τον Mercury στο blockbuster, κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Ανδρικού Ρόλου.

Βέβαια, το Page Six ανέφερε ότι oι Queen δεν υποστήριξαν (προς το παρόν;) τους ισχυρισμούς του Dolezal.

To βέβαιο είναι ότι οι fans του συγκροτήματος θα μπορούν να απολαύσουν το ντοκιμαντέρ των Queen με τον Adam Lambert, το οποίο θα κυκλόφορήσει σύντομα στις ΗΠΑ.

Διάβασε επίσης: Οι Queen "άνοιξαν" τη βραδιά των Όσκαρ και σείστηκε ο τόπος! [video]

Το διάρκειας δύο-ωρών φιλμ με τίτλο «The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story» θα παρουσιαστεί στο ABC και θα αφορά στη συνεργασία του συγκροτήματος με τον Adam Lambert.

Ο Lambert, ο οποίος άνοιξε την τελετή των Όσκαρ τραγουδώντας με τον Brian May και τον Roger Taylor, περιοδεύει τακτικά ως βασικός τραγουδιστής της μπάντας από το 2011.