Το μεγάλο παράπονο της Βάνας Μπάρμπα: «Δεν πήρα όσα μου άξιζαν...»!

08.03.2019
Το μεγάλο παράπονο της Βάνας Μπάρμπα: «Δεν πήρα όσα μου άξιζαν...»!
Η Βάνα Μπαρμπά παρά τη λαμπερή εμφάνιση της και την επιτυχία που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, θα έλεγε κανείς πως είναι μία γυναίκα που έχει κερδίσει πολλά και που αν μη τι άλλο θα ένιωθε υπέροχα.

Μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα αφού η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου εξέφρασε το μεγάλο παράπονο της.

Όλα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα!

Πιστεύεις ότι αδικήθηκες από τον χώρο σου; Δεν σου δόθηκαν ρόλοι που μπορούσες να παίξεις, αλλά κάποιοι ήταν προκατειλημμένοι απέναντί σου;

«Ναι, δεν πιστεύω ότι πήρα αυτό που μου άξιζε. Μπορεί η ταινία που σου προανέφερα να πήρε Όσκαρ, αλλά δεν πήρα όσα μου άξιζαν. Ο θεός με βοήθησε να δυναμώσω. Λόγω της ομορφιάς μου, δεν με πλησίαζαν για να μου δώσουν ρόλους μεγάλους στο θέατρο. Ένιωθα πληγωμένη και αδικημένη. Ήμουν πάντα η σέξι γκόμενα, που είναι «κάπως». Ποτέ δεν πήρα σημαντικούς ρόλους. Η Ελλάδα έχει αυτό το ρητό: «Αν σου βγει το όνομα, θα πεθάνεις με αυτό…». Τελείωσε!»

Δείτε ακόμη: Super αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Σοφία Καρβέλα - Δείτε τη με εντυπωσιακό αυστηρό καρέ!

Κέρδισες, όμως, πολλά, ακόμα και με αυτή την ταμπέλα. Το αρνείσαι;

«Αδικήθηκα πολύ, δεν το συζητώ. Αλλά δεν σου κρύβω ότι βολεύτηκα κι εγώ με αυτό. Αλλά και τώρα, κάνω τον αγώνα μου», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Γιώργος Μουλάς