H Lady Gaga αποκαλύπτει στη Μαρία Μενούνος τι ήταν αυτό που την έδεσε με τον Bradley Cooper [video]

26.02.2019
H Lady Gaga αποκαλύπτει στη Μαρία Μενούνος τι ήταν αυτό που την έδεσε με τον Bradley Cooper [video]
Η σχέση των δύο αστέρων αποτελεί το απόλυτο talk of the town εδώ και μήνες. Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τι λέει σχετικά η μία εκ των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων.

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper γράφουν αυτή τη στιγμή τη δική τους ιστορία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά δίδυμα που έχουν περάσει ποτέ. Θεωρητικά είναι ακόμη νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα, ωστόσο η χημεία που είχαν οι δυο τους στο σετ της ταινίας "A Star Is Born" αλλά και σε κάθε κοινή τους εμφάνιση από εκείνη τη στιγμή -με αποκορύφωμα την ερμηνεία του "Shallow" στη σκηνή των φετινών βραβείων Όσκαρ- μόνο ως επιβεβαίωση της θεωρίας αυτής μπορεί να εκληφθεί.

Οι φήμες, μάλιστα, θέλουν την Gaga να έχει διαλύσει μέχρι και τον αρραβώνα της για χάρη του.

Στον απόηχο των πρόσφατων λαμπερών βραβείων, όπου εκείνη βραβεύτηκε με αυτό του καλύτερου τραγουδιού και με την αφορμή έδωσε έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο, έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τα όσα είπε η λαμπερή σταρ στη Μαρία Μενούνος λίγη ώρα πριν μπει στην αίθουσα της τελετής.

Σε κάποιο σημείο σχετικά στην αρχή, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια του E! ρωτάει τη Lady Gaga για τη βοήθεια που έδωσε αν έδωσε στον Bradley Cooper σχετικά με το τραγούδι και εκείνη αρχικά απάντησε ότι δεν χρειάστηκε καμία συμβουλή καθώς εκείνος είναι ένας εξαιρετικός μουσικός. Και συνέχισε στην ουσία της σχέσης τους:

"Εγώ τον δέχτηκα ως μουσικό και εκείνος με δέχτηκε ως ηθοποιό. Στην πραγματικότητα είναι αυτή η συναλλαγή που μας έφερε τόσο κοντά και έκανε αυτή την εμπειρία μία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είναι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ μαζί του. Είναι ένας απίστευτα υπέροχος άνθρωπος"

Πάντα με λόγια αγάπης και εκτίμησης μιλά ο ένας για τον άλλο.

Ιδού και το απόσπασμα με τη Μαρία Μενούνος να "λάμπει" μέσα στην εντυπωσιακή τουαλέτα δια χειρός Celia Kritharioti που φορούσε ενώ ξεχώριζε και το ρομαντικό hairstyle που επιμελήθηκε ο κολλητός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος.

Με την ευκαιρία, κάνε κλικ ΕΔΩ και θυμίσου μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς.