Σπάνια φωτογραφία του Karl Lagerfeld με τον Manolo Blahnik πολύ πριν γίνουν διάσημοι

20.02.2019
Σπάνια φωτογραφία του Karl Lagerfeld με τον Manolo Blahnik πολύ πριν γίνουν διάσημοι
Ο Κάιζερ της μόδας άφησε την τελευταία του πνοή χθες (19/2/2019) σε ηλικία 85 ετών.

Η είδηση του θανάτου του Karl Lagerfeld γέμισε με θλίψη τους απανταχού θαυμαστές του με τα social media να γεμίζουν από αποχαιρετιστήρια ποσταρίσματα.

Το κενό που αφήνει στον χώρο της μόδας γενικότερα αλλά στο τιμόνι του οίκου Chanel το οποίο κατείχε τα τελευταία 36 χρόνια δυσαναπλήρωτο. Οι άνθρωποι του θρυλικού γαλλικού οίκου, ωστόσο, ανακοίνωσαν άμεσα τον άνθρωπο που αναλαμβάνει τα καλλιτεχνικά του ηνία μετά τον Lagerfeld. Πρόκειται για τη Virginie Viard, η οποία υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Κάιζερ για περισσότερες από 3 δεκαετίες [φωτό κάτω].

Με αφορμή τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον θρυλικό εκλιπόντα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στα πρώτα βήματα της καριέρας του και τον βρίσκουμε νεότατο -και μελαχρινό- μαζί με ακόμη έναν μετέπειτα διάσημο άνθρωπο της μόδας, τον Manolo Blanhik, ο οποίος σήμερα έχει συνδέσει το όνομά του με τα πιο περίτεχνα υποδήματα του κόσμου.

Διάβασε επίσης: 4 χρωματικοί συνδυασμοί που κάνουν τα ρούχα σου να δείχνουν πιο... ακριβά!

Ιδού η εν λόγω φωτογραφία που εντοπίσαμε μέσα σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα βασισμένο στο ντοκιμαντέρ "Last impressario" του θεατρικού και κινηματογραφικού παραγωγού Michael White και στη συνέχεια, για την ιστορία, μια πιο πρόσφατη εικόνα του "μάγου των παπουτσιών".