Ελένη Μενεγάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες της Βαλέριας και του Μάκη που μοιράστηκε για τα γενέθλιά τους

29.01.2019
Ελένη Μενεγάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες της Βαλέριας και του Μάκη που μοιράστηκε για τα γενέθλιά τους
Διπλή γιορτή στο σπιτικό της ελληνίδας παρουσιάστριας αυτές τις μέρες.

11 χρονών έγινε η δεύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη στις 28/1/2019 και η ίδια αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός με μια απίθανη φωτογραφία της μικρής από το 2008.

Διάβασε επίσης: Χρόνια πολλά Ελένη! Η διαχρονική τηλεοπτική μας αξία μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Ενός έτους η Βαλέρια στη φωτογραφία που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στα social media η διάσημη μαμά της, κοιτάζει τον φακό με τα καταγάλανα ματάκια της και εμείς βλέπουμε, ίσως για πρώτη φορά το πρόσωπό της τόσο καθαρά. Έστω και στην ηλικία του ενός έτους!

"❤️ valeria 🎂28/1/2008 σ αγαπωωωωω μωρο μου ❤️🎈🎈🎈🎈🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊", γράφει στη λεζάντα η μαμά Ελένη και ιδού η φωτογραφία.

Διάβασε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Βαλέρια, όπως και ο 16χρονος Άγγελος και η 13χρονη Λάουρα είναι παιδιά της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο που κράτησε 9 χρόνια (2001-2010) ενώ την οικογένεια συμπληρώνει η 3 ετών Μαρίνα, καρπός του έρωτα της Ελένης με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, σήμερα (29/1/2019) γίνεται 50 ετών.

Σημαντικά, λοιπόν, τα σημερινά γενέθλια του αγαπημένου της και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του ευχηθεί δημόσια και να του εκφράσει, ακόμη μια φορά τον έρωτά της.

"❤️ η ζωη μαζι σου ειναι ενα ομορφο ταξιδι με χαμογελα και αγαπη ❤️Χρονια πολλα ❤️", γράφει στη λεζάντα η Ελένη και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.