Michelle Obama: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Barack που κανείς δεν περίμενε

13.11.2018
Michelle Obama: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Barack που κανείς δεν περίμενε
Όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αυτές τις μέρες, με αφορμή την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού βιβλίου της, όπου τα λέει όλα!

"Becoming" ο τίτλος του βιβλίου που υπογράφει η Michelle Obama και στην πραγματικότητα πρόκειται για τα... απομνημονεύματά της, όπου συμπεριλαμβάνονται σημαντικά κομμάτια που αφορούν στην ιδιωτική ζωή της με τον πρώην πλανητάρχη, Barack Obama και την οικογένειά τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από 26 χρόνια [φωτό κάτω] και έχουν μαζί δυο κόρες, την 20χρονη Malia και την 17χρονη Sasha.

Διάβασε επίσης: Ο Obama συμβουλεύει τους άντρες: Για να παντρευτείτε πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις

Βλέπουν τη φωτογραφία τους πολύ συχνά δίπλα από το hashtag #relationshipgoals έχοντας αποτελέσει πρότυπο για αμέτρητα ζευγάρια. Ήρθε όμως η στιγμή για την... αποκαθήλωση. Και την κάνει η ίδια, η 54χρονη Michelle σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America σχετικά με το βιβλίο της -όπου, βεβαίως, αναλύονται όλα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ξέρω ότι πολλά νέα ζευγάρια που παλεύουν, νιώθουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτά. Θέλω όμως να γνωρίζουν ότι η Michelle και ο Barack Obama -που έχουν έναν γάμο φαινόμενο και αγαπούν ο ένας τον άλλο- έχουν δουλέψει πάρα πολύ γι' αυτό και ζητάμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Ναι λοιπόν, και το διάσημο αυτό ζεύγος έχει επισκεφτεί σύμβουλο γάμου -και μάλιστα αρκετές φορές- καθώς ήταν "ένας από τους τρόπους μέσω των οποίων μπορούσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας με τη συζήτηση".

Η συμβουλευτική αυτή, βέβαια, βοήθησε τη Michelle και σε πιο προσωπικό επίπεδο:

Αυτό που έμαθα για τον εαυτό μου ήταν ότι η ευτυχία μου βρισκόταν στα δικά μου χέρια. ΄Ετσι, ξεκίνησα να γυμνάζομαι περισσότερο, άρχισα να ζητώ βοήθεια -όχι μόνο από εκείνον, αλλά και από άλλους ανθρώπους και σταμάτησα να νιώθω ένοχη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να φροντίζω τον εαυτό μου -και αυτό δεν είναι δουλειά του Barack

Και βέβαια, στη συνέχεια, η Michelle Obama αποκάλυψε και τα θέματα γονιμότητας που είχε όταν πολλά χρονια πριν έμεινε έγκυος και απέβαλε. Στη συνέχεια οι δυσκολία να συλλάβει την οδήγησαν σε συμβούλους γονιμότητας και τελικά κατάφερε να κάνει τις δυο κόρες της με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ακόμη μία αποκάλυψη... Η συνέχεια στις σελίδες του βιβλίου της..

Διάβασε επίσης: 10 ζευγάρια που πάλεψαν με την υπογονιμότητα