Ο Ben Affleck μιλά δημόσια για την αποτοξίνωση: "Παλεύω για την οικογένειά μου"

05.10.2018
Ο Ben Affleck μιλά δημόσια για την αποτοξίνωση: "Παλεύω για την οικογένειά μου"
Τον αγώνα του ενάντια στους δαίμονές του δίνει ακόμη μια φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Η μάχη του Ben Affleck με το αλκοόλ "κρατά" εδώ και χρόνια. Πρώτη φορά που εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης ήταν το 2011, λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας του "Pearl Harbour".

Το 2017 έχοντας ολοκληρώσει ακόμη έναν κύκλο θεραπείας, μίλησε δημόσια για το θέμα είχε αναφερθεί στο γεγονός ως το πρώτο από τα πολλά βήματα που χρειάζεται να γίνουν μέχρι την τελική νίκη.

Δεν τα κατάφερε όμως και έναν χρόνο αργότερα "ξεστράτισε" ξανά. Σε όλη αυτή την περιπέτεια, "βράχος" στο πλευρό του η Jennifer Garner, [φωτό κάτω] με την οποία έχουν μαζί τρία παιδιά, και παρόλο που έχουν χωρίσει του "στέκεται" υποδειγματικά. Ήταν μάλιστα εκείνη που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην κλινική αποτοξίνωσης ύστερα από την πιο πρόσφατη κατάρρευσή του.

Σήμερα, 40 μέρες μετά την είσοδό του σε ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ο 46χρονος ηθοποιός ενημερώνει τους διαδικτυακούς τους φίλους για την κατάσταση της υγείας του μέσω μιας ιδιαίτερα συγκινητικής ανάρτησης.

Διάβασε επίσης: 16 διάσημα ζευγάρια που νομίζαμε ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ [photos]

Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα 40 μέρες θεραπείας αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και παραμένω σε πρόγραμμα εξ αποστάσεως.
Η στήριξη που έχω λάβει από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές μου, σημαίνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω. Μου έδωσε τη δύναμη να μιλήσω για την αρρώστια μου με άλλους.
Η μάχη εναντίον όποιου εθισμού είναι ένας δύσκολος αγώνας που δίνεις ισοβίως. Δεν μπορεί κανείς να πει πότε ξεκινά και πότε ολοκληρώνεται η θεραπεία. Πρόκειται για την απόλυτη δέσμευση.
Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Τόσοι πολλοί άνθρωποι με πλησίασαν μέσω social media και μοιράστηκαν τα δικά τους ταξίδια με τον εθισμό. Σε αυτούς τους ανρθώπους θέλω να πω ένα Ευχαριστώ. Η δύναμή σας μου έδωσε έμπνευση και με βοήθησε με τρόπους που δεν μπορούσα να διανοηθώ.
Βοηθά να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος! Χρειάστηκε να το θυμίσω πολλές φορές στον εαυτό μου, αλλά ισχύει. Όταν έχεις ένα πρόβλημα, το να ζητήσεις βοήθεια είναι δείγμα κουράγιου και όχι αδυναμίας ή αποτυχίας.
Με αποδοχή και ταπεινότητα συνεχίζω να λαμβάνω όλα τα καλά από τους ανθρώπους γύρω μου και να είμαι ευγνώμων για τη διαρκή παρουσία τους.
Ελπίζω στην πορεία να αποτελέσω μιας μορφής παράδειγμα προς άλλους ανρθώπους που παλεύουν.

Ιδου και η ανάρτηση όπως έγινε: