Sex & the City: Μετά τις κόντρες, επιστρέφει η Samantha για την τρίτη ταινία;

05.10.2018
Sex & the City: Μετά τις κόντρες, επιστρέφει η Samantha για την τρίτη ταινία;
Ευχάριστα τα νέα για τους θαυμαστές του «Sex & The City» και της θρυλικής γυναικοπαρέας που έγραψε τη δική της τηλεοπτική και κινηματογραφική ιστορία.

Μια δήλωση της Sarah Jesica Parker, έκανε το κοινό να αναθαρρήσει και να αρχίσει να ελπίζει ξανά πως η κόντρα της με την Kim Cattrall έφτασε στο τέλος της, με τις δυο τους να ρίχνουν νερό στο κρασί τους και να αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία η μία στην άλλη.

Όπως είναι γνωστό, η τηλεοπτική Samantha Jones δεν επιθυμούσε ένα ακόμα σίκουελ της ταινίας, με τις συμπρωταγωνίστριές της να δυσανασχετούν.

Διαβάστε ακόμη: SATC: Οι 15 καλύτερες ατάκες της Samantha Jones για τους άντρες

Η ίδια η Parker είχε κρατήσει μα πιο ήπια στάση, καταφέρνοντας να μην απαντήσει στα προσβλητικά λόγια της συνεργάτιδάς της προς το πρόσωπό της, μετά τις δηλώσεις της δεύτερης περί… υποκρισίας. Τότε ήταν που έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να γυριστεί 3η ταινία με άλλη ηθοποιό στον ρόλο της Sam Jones ή απλά… να εξαφανίσουν τον χαρακτήρα.

Τώρα, όλα αλλάζουν ξανά, με την απάντηση της τηλεοπτικής Carrie στην ερώτηση follower της ο οποίες θέλησε να μάθει γιατί τελικά δεν γυρίζουν την ταινία με άλλη ηθοποιός στη θέση της Kim.

Διαβάστε ακόμη: Η Κim Cattrall στα 18 της δεν θύμιζε σε τίποτα την υπερσεξουαλική Samantha Jones του «Sex and the City»

H απάντηση που άναψε φωτιές;

Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα μία τρίτη ταινία χωρίς εκείνη.

Λέτε τελικά να γίνει το θαύμα;