Το νέο, εξωφρενικό Photoshop fail των Kardashian που τρέλανε το κοινό

27.09.2018
Το νέο, εξωφρενικό Photoshop fail των Kardashian που τρέλανε το κοινό
Ένα λάθος τρομερά… αστείο!

Νέα σεζόν για το «Keeping Up With the Kardashians» και ολόκληρη η οικογένεια φωτογραφήθηκε ξανά, όπως κάθε χρόνο για τις ανάγκες του promo.

Μόνο που αυτή τη φορά το Photoshop της του poster τους ήταν κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανές και δεν κατάφερε να περάσει «στα ψιλά».

Διαβάστε ακόμη: Για πρώτη φορά! Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού Kardashian – West μόλις κυκλοφόρησαν

Και να πώς έχουν τα πράγματα. Όλοι ξέρουμε ότι οι αδερφές Kardashian – Jenner με μόνη εξαίρεση τις Khloe Kardashian (1,77) και Kendal Jenner (1,79) δεν φημίζονται για το ύψος τους, σωστά; Στην εν λόγω λήψη, όμως, μοιάζουν όλες… θεόρατες.

Η πιο μινιόν της οικογενείας, Kourtney Kardashian, με ύψος μόλις 1,52 cm εμφανίζεται ελάχιστους πόντους πιο κοντή από την Khloe, με κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στην περίπτωση της Kim η οποία δεν ξεπερνά το 1,59.

Όσο για την Kylie Jenner; Δηλώνει 1,68 αν και εμείς τις έχουμε τις αμφιβολίες μας…

Φυσικά, όσοι είδαν τη φωτογραφία της προώθησης δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν το ανεκδιήγητο αυτό «λάθος» που κάνει τη φωτογραφία να μοιάζει εξωπραγματική.

Τι να πει κανείς…

Διαβάστε ακόμη: Όλοι μιλούν για τα νέα μαλλιά της Kylie Jenner – Και όχι άδικα!