39 χρόνια νεότερή του η νέα αγαπημένη του Al Pacino!

25.09.2018
39 χρόνια νεότερή του η νέα αγαπημένη του Al Pacino!
Μια φορά εραστής, για πάντα εραστής!

Αυτό μοιάζει να ισχύει στην περίπτωση του Al Pacino, ο οποίος σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six είναι ξανά ερωτευμένος, αυτή τη φορά με Ισραηλινή ηθοποιό και τραγουδίστρια η οποία δεν έχει κλείσει τα 40 της χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Στη νέα της φωτογραφία με τον Alex Rodriguez μοιάζει… άλλη

Ο λόγος για τη Meital Dohan, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει μόνιμα μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου ο 78χρονος Al πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Οι δυο τους δίνουν συχνά το «παρών» σε εκδηλώσεις, με τον ηθοποιό να συστήνει την Dohan ως σύντροφό του, ενώ έχουν θεαθεί σε πολλές κοινές «προσωπικές» εξόδους τους σε εστιατόρια.

«Βλέπονται διακριτικά εδώ και μερικούς μήνες, και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Αρχικά προστάτευαν την ιδιωτικότητά τους, όμως πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους», μεταφέρει η ιστοσελίδα ως λόγια ατόμου από το στενό περιβάλλον τους.

Διαβάστε ακόμη: Τελέστηκε ο πρώτος gay γάμος στη βασιλική οικογένεια

Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους; Δεν μοιάζει να πτοεί κανέναν απ’ τους δυο τους, κυρίως δε τον Pacino ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία τους στις νεότερες γυναίκες!

Και δεν είναι ο μόνος! Δες εδώ τη λίστα με τους διάσημους κυρίους που έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας από τις συντρόφους τους