Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, είναι "φτυστός" και οι δυο!

30.08.2018
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, είναι "φτυστός" και οι δυο!
Αυτό θα πει "το απόλυτο κράμα".

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μοιράζονται συχνά φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών τους. Πρόσφατα μάλιστα μας χάρισαν μια απίθανη οικογενειακή πόζα.

Τότε, αφορμή στάθηκε το καλοκαιράκι και οι ευχές για καλές διακοπές που ήθελαν να στείλουν σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους. Σήμερα, η αφορμή είναι πιο προσωπική και αφορά ένα από τα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο, ο οποίος γιορτάζει.

6 ετών, λοιπόν ο πρώτος γιος του ζεύγος -και δεύτερος στη συνολική σειρά- και σήμερα 30/8 έχει την ονομαστική του γιορτή. Η μαμά Κάτια λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί μέσα από μια ανάρτηση στα social media, με μια πρόσφατη φωτογραφία του που μας εντυπωσίασε.

Το υπέροχο αγόρι μας γιορτάζει! Χρόνια πολλά σε όλους! #happynameday #alexandros

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Κούκλος ο Αλέξανδρος, με... σοβαρή γονιδιακή επιβάρυνση, όμως πείτε την αλήθεια. Σε ποιον μοιάζει. Είμαστε σίγουροι πως για όσους απαντήσουν "στην Κάτια" θα υπάρχουν άλλοι τόσοι που θα φωνάξουν "στον Σάκη".

Ε ναι... Πρόκειται για το τέλειο κράμα και των δύο γονιών του! Στην καλύτερη εκδοχή τους. Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές και από εμάς.

Διάβασε ακόμη: Κάτια Ζυγούλη: 4 φορές που πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε πως όλα τα μέλη της οικογένειας Ρουβά-Ζυγούλη έχουν ονόματα που ξενικούν από Α: Αναστάσιος (Σάκης), Αικατερίνη (Κάτια), Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε...