Mission Impossible Fallout: Ο Tom Cruise στις πιο Επικίνδυνες Αποστολές του [video]

31.08.2018
Mission Impossible Fallout: Ο Tom Cruise στις πιο Επικίνδυνες Αποστολές του [video]
Γνωστός για το ατρόμητο του χαρακτήρα του, ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να ολοκληρώνει μόνος τις δύσκολες σκηνές των ταινιών δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Ο Tom Cruise "φόρεσε" για έκτη φορά το "κοστούμι" του Ethan Hunt, στην τελευταία ταινία του franchise Mission Impossible και ο κόσμος ακόμη... παραμιλά.

Πιστό στη λογική της καταιγιστικής δράσης, το concept της ταινίας θέλει τον ασταμάτητο πράκτορα να κάνει, κυριολεκτικά, τα πάντα. Ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie "κόβει" και ο 56χρονος σταρ "ράβει" σε "ακροβατικά" που κόβουν την ανάσα!

Ο Cruise επιλέγει να κάνει μόνος τα stunts του και το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, ειδικά εξαιτίας αυτής της πληροφορίας.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί βλέπει κανείς με κάθε λεπτομέρεια ένα από τα πιο θεαματικά άλματα που έχει κάνει ποτέ σε ταινία, που του κόστισε μάλιστα και ένα μικρό τραύμα στο πόδι.

That impact? No joke. #MissionImpossible

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

Η ταινία έχει ήδη λατρευτεί από τους θαυμαστές του είδους, παρότι δεν είναι λίγες οι φωνές που τη χαρακτηρίζουν "απίθανα υπερβολική". Γεγονός είναι πάντως πως ο Tom Cruise παραμένει ακμαιότατος και εντυπωσιακά αειθαλής, τη στιγμή μάλιστα που έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη συνέχεια του θρυλικού "Top Gun".

Στη συνέχεια, ένα ακόμη βίντεο με όλα τα stunts της ταινίας Mission Impossible Fallout θα σε εντυπωσιάσουν σίγουρα.