Κατερίνα Στικούδη: Ο γάμος, το Keke Chalenge και το κοινό με τον πρώην της Bellucci [video]

26.08.2018
Κατερίνα Στικούδη: Ο γάμος, το Keke Chalenge και το κοινό με τον πρώην της Bellucci [video]
Ύστερα από 9 χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η σέξι τραγουδίστρια και το γιόρτασε με έναν ανατρεπτικό τρόπο!

Νυφούλα ντύθηκε χθες η Κατερίνα Στικούδη και εντυπωσίασε με την κομψότητά της. Ο γάμος της με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη, τελέστηκε στην πατρίδα του γαμπρού, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας μεταξύ λίγων στενών φίλων και συγγενών, αλλά, φυσικά δεν έλειψαν και οι εικόνες στα social media.

Η 33χρονη νύφη έφτασε στην εκκλησία οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητο του πατέρα της, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό. Είχε τα μαλλιά της, φυσικά, λιτά στους ώμους δεν σταμάτησε να χαμογελά λεπτό!

Μετά τον γάμο, πηγαίνοντας για το τραπέζι, η Κατερίνα σήκωσε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν, βγήκε από το εν κινήση αυτοκίνητο και έκανε ένα Keke Challenge το οποίο μοιράστηκε στο Instagram ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της που έσπευσαν να τη συγχαρούν.

Αυτό το διάβασες; Κατερίνα Στικούδη: Το μονόπετρο, η συντηρητική εμφάνιση και ο υπερ-τυχερός

#shiggychallenge #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #drakechallenge @champagnepapi #Morfati #dont_try_this_at_home #bride #afterparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Όσο για τον Vincent Cassel, τον πρώην σύζυγο της Monica Bellucci και το κοινό που τους ενώνει; Η ημερομηνία γάμου τους, φυσικά. #25aout2018 εκείνος, που παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, #25αυγούστου2018 η Κατερίνα.

Να ζήσουν και τα δυο ζευγάρια και καλούς απογόνους!