Vincent Cassel: Ντύθηκε ξανά γαμπρός ο πρώην της Bellucci - Κούκλα η κατά 30 χρόνια νεότερη νύφη [photos]

25.08.2018
Vincent Cassel: Ντύθηκε ξανά γαμπρός ο πρώην της Bellucci - Κούκλα η κατά 30 χρόνια νεότερη νύφη [photos]
Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου τους, το μυστήριο τελέστηκε με όλες τις τιμές! Και οι φωτογραφίες είναι υπέροχες.

Όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair ο Vincent Cassel, ερωτεύτηκε την Tina Kunakey κεραυνοβόλα -χωρίς, βέβαια να ξεκαθαρίσει ακριβώς το πότε, καθώς οι "κακές γλώσσες" θέλουν τη σχέση τους να έχει, στην ουσία, λήξει τον γάμο εκείνου με τη Monica Bellucci- χωρίς να γνωρίζει την ηλικία της.

Δηλώνει πανευτυχής και εξηγεί πως πήρε την απόφαση να την παντρευτεί, με μια δήλωση που δε χωρά συζητήσεις: "Είμαι 52 και παντρεύομαι με ένα 21ός ετών κορίτσι. Και πάλι, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά".

Ξεκάθαρα πράγματα. Θέλει να γίνει ξανά πατέρας ο Vincent, εξ ου και η επισημοποίηση της σχέσης. Για την ιστορία, ο Cassel έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο του με την Bellucci, τη 14χρονη Deva και την 8 ετών Léonie

Ο γάμος, λοιπόν πραγματοποιήθηκε χθες (24 Αυγούστου) και με το Hashtag #24août2018 βλέπουμε τις πανέμορφες φωτογραφίες του ζεύγους, που έλαμπε από ευτυχία.

#vincentcassel#tinakunakey#mariage#wedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One Minute To Fall In Love ❤️ (@oneminutetofallinlove) στις

Το νυφικό της Tina σχεδίασε ειδικά για εκείνη η Vera Wang, ενώ ο γαμπρός ήταν γοητευτικότατος μέσα στο λευκό κοστούμι και το λιλά πουκάμισο που είχει επιλέξει!

Η νύφη είχε αφήσει τα μαλλιά της φυσικά κατσαρά και το μακιγιάζ της ακολούθησε την ίδια naturelle λογική.

Διάβασε επίσης: Elle McPherson: Έτσι είναι το "Κορμί" στα 54 [photos]

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων και ενδεχομένως η επιλογή να έγινε κακθώς δεν απέχει πολύ από την πατρίδα της νύφης, το Biarritz.

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε πια στους νεόνυμφους είναι "καλούς απογόνους".