Αγνώριστη η Nicole Kidman: Η μεταμόρφωση που σοκάρει

22.08.2018
Αγνώριστη η Nicole Kidman: Η μεταμόρφωση που σοκάρει
Οι φωτογραφίες της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας showbiz που όμως δε φοβάται να "τσαλακωθεί" για τις ανάγκες κάποιου ρόλου της.

Η ολοκληρωτική της μεταμόρφωση σε Virginia Woolf -και η ερμηνεία της, πάνω από όλα- στην ταινία "Hours" του 2003 της είχε χαρίσει ένα βραβείο Oscar. Ήταν αδύνατον να την αναγνωρίσει κανείς. Ιδού και μια υπενθύμιση, για την ιστορία.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ζητά ακόμη μία μεταμόρφωση και η 51χρονη σταρ δεν δίστασε καθόλου. Πρόκειται για τη συμμετοχή της στην ταινία "Destroyer" όπου η Kidman ενσαρκώνει μία ντετέκτιβ του LAPD, την Erin Bell, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει ύστερα από την εμπειρία της ως μυστική πράκτορας στα άδυτα μιας σκληρής συμμορία της περιοχής.

Μελαχρινή, ατημέλητη, βλοσυρή και γενικότερα, σκοτεινή... Σε τίποτα δεν θυμίζει τη σταρ που ξέρουμε. Αυτό είναι όμως και το στοίχημα, που η Nicole δείχνει να κερδίζει ακόμη μια φορά.

Διάβασε ακόμη: Οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2018: Η λίστα!

Nuevas imágenes del look que tendrá #nicolekidman en su nuevo film #destroyer , película que tendrá su lanzamiento en el #tiff y estrenará en el mes de diciembre.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cine Collage Tv (@cinecollagetv) στις