Σοφία Χαρμαντά: Η νέα αγαπημένη του Νίνο και ο... γάμος τους

17.08.2018
Σοφία Χαρμαντά: Η νέα αγαπημένη του Νίνο και ο... γάμος τους
Η είδηση για τη νέα σχέση του γνωστού τραγουδιστή μετά το διαζύγιό του από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη έχει γίνει viral για δυο λόγους. Ο ένας είναι το "καυτό" Instagram εκείνης και ο άλλος το τρολάρισμα που του κάνει για το... στεφάνι τους.

Ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη χώρισαν τον Αύγουστο του 2017 ύστερα από 6 χρόνια σχέσης, 5 γάμου και 2 παιδιά, απόλυτα αθόρυβα, όπως έζησαν και όλο τον καιρό της σχέσης τους.

Σήμερα, ο 36χρονος τραγουδιστής φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της μελαχρινής καλλονής Σοφίας Χαρμαντά, μοντέλο στο επάγγελμα, που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό.

Η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέσα από λογαριασμό του κοινού τους φίλου Τζον Καγιούλη, με τον οποίο το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Ρόδο αυτές τις μέρες.

Σε story που ανέβασε στο Instagram του, φαίνονται η Σοφία και ο Νίνο να αστειεύονται σχετικά με τον γάμο τους, που εκείνος... δεν βλέπει, δηλαδή!!!

Ιδού το βίντεο και στη συνέχεια, μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της η καλλίγραμμη Σοφία και έχει τρελάνει κόσμο!

Offline ⏱

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) στις

Livin my best life . @donmansionthehill

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) στις

Διάβασε επίσης: Πώς ονόμασε ο Νίνο τα παιδιά του: λεπτομέρειες της βάπτισης