Στα μαχαίρια Brad Pitt - Angelina Jolie: Νέα εξοντωτική διαμάχη

16.08.2018
Στα μαχαίρια Brad Pitt - Angelina Jolie: Νέα εξοντωτική διαμάχη
Δίχως τέλος είναι η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην αγαπημένων!

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι είναι ξανά στα μαχαίρια, αυτή τη φορά ύστερα από την κατάθεση νέων εγγράφων από την πλευρά της Jolie, στα οποία υποστηρίζει ότι ο πατέρας των παιδιών της δεν έχει καταβάλλει το ποσό της διατροφής τα τελευταία δύο χρόνια, ισχυρισμό που ο ηθοποιός και οι δικηγόροι του αρνούνται κατηγορηματικά κάνοντας λόγο για μία προκλητική προσπάθεια της Jolie να δώσει τροφή στα media.

Ο Brad από τη μεριά του, υποστηρίζει όχι μόνο ότι το διάστημα αυτό έχει πληρώσει 1.000.000 δολάρια για τη διατροφή των παιδιών, με επιπλέον ότι έχει δανείσει άλλα 7.000.0000 στην πρώην σύζυγό του για αγορά σπιτιού.

«Δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα. Είναι και πάλι έτοιμοι και οι δύο να πιαστούν από τον λαιμό. Δεν είναι μυστικό ότι η Angelina θα ήθελε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και να μετακομίσει στο εξωτερικό. Αν και έχει τη φυσική κηδεμονία, δεν μπορεί, ως έχει η κατάσταση, να μετακομίσει χωρίς τη συναίνεση του Brad. Αυτός, από τη μεριά του, δεν θέλει να χρειάζεται να πετάξει οκτώ με εννέα ώρες κάθε φορά για να δει τα παιδιά του. Προσπαθεί να διατηρήσει την υπάρχουσα κατάσταση», λέει πηγή του περιβάλλοντός του.

Διαβάστε ακόμη: Incognito στη Μύκονο η Jennifer Lopez;

Ο ίδιος, πάντως, μοιάζει να φοβάται πολύ το ενδεχόμενο η Jolie να μετακομίσει μόνιμα στον Λονδίνο, καθώς κάτι τέτοιο θα τον απομάκρυνε ολοένα και περισσότερο από τα παιδιά του.