Incognito στη Μύκονο η Jennifer Lopez;

16.08.2018
Incognito στη Μύκονο η Jennifer Lopez;
Μαγεύτηκε από τις ομορφιές της Ελλάδας η διάσημη Λατίνα και ξανάρχεται!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Secret», η εντυπωσιακή Λατίνα βάζει πλώρη για… Μύκονο, έχοντας μάλιστα ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του νησιού προκειμένου να οργανώσει τη διαμονή της.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να δώσει το «παρών» στο νησί έπαιξε στενός της συνεργάτης ο οποίος έρχεται στο νησί των ανέμων κάθε χρόνο με την οικογένειά του, λέγοντας της… τα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη: Tα 2 μεγάλα λάθη που κάνεις στο ντους και καταστρέφεις τα μαλλιά σου

Έτσι, η JLo αποφάσισε να έρθει και φέτος στην Ελλάδα, πιθανότατα μαζί με τα δύο της παιδιά αλλά και τον Alex Rodriguez καθαρά και μόνο διακοπές που δεν σχετίζονται στο ελάχιστο με οποιουδήποτε είδους επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στόχος της, να μη γίνει αντιληπτή από τους paparazzi, αφού επιδιώκει να κυκλοφορεί ήρεμη στο νησί, χωρίς το άγχος του αν και πότε θα βρεθεί κάποιος να την απαθανατίσει. Η καλά οργανωμένη άφιξή της δύσκολα θα γίνει αντιληπτή, ωστόσο το κατά πόσο θα καταφέρει να περάσει απαρατήρητη στα σοκάκια της Μυκόνου κανείς δεν το γνωρίζει…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι, η 49χρονη star εθεάθη να κάνει βόλτες με το σκάφος της στα ανοιχτά της Κρήτης, ενώ βρέθηκε και στο περίφημο Λουτρό Σφακίων.

Κοίτα να δεις που η Jennifer την αγάπησε την Ελλάδα!